Strój do biegania - jesień + zima
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
To już wiem jaką technikę oddechową będę testował zimą 

- dMXyEYe
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:25
Myślicie, że taki zestawik z lidla:
1. kurtka
2. bluza funkcyjna
3. spodnie
4. koszulka
załatwi sprawę na jeśień / zimę ? Dodając do tego czapkę oczywiście i rękawiczki, gdy będzie już naprawdę zimno.
1. kurtka
2. bluza funkcyjna
3. spodnie
4. koszulka
załatwi sprawę na jeśień / zimę ? Dodając do tego czapkę oczywiście i rękawiczki, gdy będzie już naprawdę zimno.
~ retired ~
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49'58"
Spokojnie, w zupełności powinno wystarczyć.dMXyEYe pisze:Myślicie, że taki zestawik z lidla:
1. kurtka
2. bluza funkcyjna
3. spodnie
4. koszulka
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Wal jak w dym. Nie ma się czym martwić z takim zestawem. Jedynie dodatkowo pomyśl o kalesonach. Ale to tylko na mega niskie temperatury.dMXyEYe pisze:Myślicie, że taki zestawik z lidla:
1. kurtka
2. bluza funkcyjna
3. spodnie
4. koszulka
- dMXyEYe
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:25
Nasuwa mi się na myśl jeszcze jedno, a właściwie dwa pytania..
Czy koszulka 100% polyester nada się do biegania ? + czy koszulak musi być idealnie przylegająca do ciała, czy może być np. sporo luźniejsza.. ?
Czy koszulka 100% polyester nada się do biegania ? + czy koszulak musi być idealnie przylegająca do ciała, czy może być np. sporo luźniejsza.. ?
~ retired ~
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Poliester będzie OK. Koszulka może być luźna, ja jednak używam jeszcze przylegający podkoszulek na naramkach (kupiłem kiedyś go w Lidlu, może teraz też jakieś będą) z prozaicznego powodu, a mianowicie zawsze miałem otarte sutki bez podkoszulka ;p No i wchłonie zawsze część potu. A tak to pełna dowolność.