Koszulka kompresyjna z Lidla...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jako pierwsza warstwa zamiast bielizny? Mysle, ze tak, np. w polaczeniu z leginsami i bluza.
-
- Wyga
Od dzisiaj i w Netto jest też odzież i akcesoria do biegania. Jednak mi osobiście nic do gustu nie przypadło.
- szewczykdratewka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:54
luki2011 pisze:Od dzisiaj i w Netto jest też odzież i akcesoria do biegania. Jednak mi osobiście nic do gustu nie przypadło.
Widziałem, ale tylko w gazetce - dla mnie też bez rewelacji.
Tak w ogóle, to byłem jeszcze raz w Lidlu i dalej jest ta odzież kompresyjna.
Zastanawiałem się czy nie kupić leginsów i tej bluzy po zdaje się 35 zł.
Ktoś kupił?

Krzysiek
- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
tak, ja kupiłem
robiłem przygotowania na zimę :D
Wygląda dobrze, spodnie z zewn. Lycra, z wewn. jakieś ocieplanie, więc z tą bielizną komprs dopiero w zimę będzie szło wyskoczyć. Do to bluzy - podobnie. Ogólnie dość wygodne to jest, w bluzie na dodatek ochraniacz na zamku żeby nie "gryzł" w gardziel :D
Jak bluzę mam M, to spodnie L, bo innych nie było. Ale na łydy pasują, na pas mają sznurek więc jest git
Jeśli chodzi o tą bieliznę komprs na zimę - jak najbardziej się sprawdzi pod ocieplane spodnie. W 5 min nogi się zagrzeją i nawet kolana nie będą zmarznięte. Zresztą, nawet na etykiecie jest dopisek o "termo" więc wydaje mi się, że można używać zamiast b. termoaktywnej
pozdrawiam

Wygląda dobrze, spodnie z zewn. Lycra, z wewn. jakieś ocieplanie, więc z tą bielizną komprs dopiero w zimę będzie szło wyskoczyć. Do to bluzy - podobnie. Ogólnie dość wygodne to jest, w bluzie na dodatek ochraniacz na zamku żeby nie "gryzł" w gardziel :D
Jak bluzę mam M, to spodnie L, bo innych nie było. Ale na łydy pasują, na pas mają sznurek więc jest git

Jeśli chodzi o tą bieliznę komprs na zimę - jak najbardziej się sprawdzi pod ocieplane spodnie. W 5 min nogi się zagrzeją i nawet kolana nie będą zmarznięte. Zresztą, nawet na etykiecie jest dopisek o "termo" więc wydaje mi się, że można używać zamiast b. termoaktywnej
pozdrawiam
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Bylem wieczorem z zamiarem kupna jeszcze kompresyjnej koszulki, ale L-ek juz nie bylo... Myslicie, ze jak kupie M-ke to biorac pod uwage, ze nie jest ona taka opinajaca to bedzie na mnie pasowac jak nosze zawsze L z lidla?
- szewczykdratewka
- Wyga
Skoor pisze:Bylem wieczorem z zamiarem kupna jeszcze kompresyjnej koszulki, ale L-ek juz nie bylo... Myslicie, ze jak kupie M-ke to biorac pod uwage, ze nie jest ona taka opinajaca to bedzie na mnie pasowac jak nosze zawsze L z lidla?
Najlepszym wyjściem jest kupno, a jeżeli nie będzie pasować to oddanie jej. Masz na to 7 dni, oczywiście podstawą jest paragon

Krzysiek
- natny
- Stary Wyga
wsio zależy od budowy ciała. Na ręce może być okok, na klacie za i szyji za ciasna.
Zrób tak jak mówi Krzysiek mówi - kup, sprawdź w domu i najwyżej wróć mówiąc, że Cię żona z tym wygoniła
Zrób tak jak mówi Krzysiek mówi - kup, sprawdź w domu i najwyżej wróć mówiąc, że Cię żona z tym wygoniła

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Ha! Dobrenatny pisze:wsio zależy od budowy ciała. Na ręce może być okok, na klacie za i szyji za ciasna.

- Gregz
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 46:42
Dokładnie, możesz spokojnie zwrócić w ciągu 7 dni bez najmniejszego problemu. Wystarczy nie zdejmować metki + paragon.
Ja dzisiaj kupiłem tą koszulkę kompresyjną i jest całkiem fajna, tylko na rękach za mało opina. Klata, brzuch ok, ale na rękach luźna.
Ale jak na 59zł wydaje się fajnie wykonana.
Ja dzisiaj kupiłem tą koszulkę kompresyjną i jest całkiem fajna, tylko na rękach za mało opina. Klata, brzuch ok, ale na rękach luźna.
Ale jak na 59zł wydaje się fajnie wykonana.
- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach
U mnie juz wczoraj koło 16 wszystkie koszulki/bluzy wykupione.same getry zostały:p
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
- szewczykdratewka
- Wyga
Śmiało można powiedzieć, że ten kto chciał to kupił ciucha 

Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
Używał ktoś tej bluzy? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-704 ... _44958.htm
Dedykowana jest na rower, myślicie że nadałby się do biegania?
Dedykowana jest na rower, myślicie że nadałby się do biegania?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mysle ze tak bo wyglada prawie identycznie jak moja ktora kupilem do biegania 

- natny
- Stary Wyga
z bielizną termoaktywną jest podobnie, raz jest dla rowerzystów, innym razem dla motocyklistów, jeszcze kiedy indziej jako trekkingowa, a tej jesieni pewnie zobaczymy specjalną dla biegaczy. Wszystko to tak naprawdę jedna ta sama rzecz, przecież służy do tego samego.
Czyli, tak jak kolega wyżej napisał, to pewnie identyczna bluza
Czyli, tak jak kolega wyżej napisał, to pewnie identyczna bluza