szukam

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Wilma pisze:A skąd wiecie, że kolega w czerwonym naprawdę nie spodobał się koleżance w żółtym
mi też podoba się wiele biegających kobiet
co wcale nie znaczy że mam ochotę wszystkie je poznawać
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
New Balance but biegowy
rosol_z_kur_wielu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

gocu pisze:Kobieta się do ciebie uśmiecha, a ty od razu myślisz sobie Bóg wie co? Już pewnie planujesz ile będziecie mieć dzieci?

Chcesz zagadać - zagadaj od razu, a nie rób z siebie niedorajdy.
wojtek pisze:Zaraz pojdzie w teren ze w Bielanskim biega zboczeniec.
Kobiety zaczna masowo oblegac salony pieknosci by zaraz potem wyruszyc w teren na baczne przyjrzenie sie temu zboczencowi.
Po osiedlu od kilku dni grasuje zboczeniec. Niewiele o nim wiadomo oprócz tego, że jest rudy. Lokatorzy – wśród nich Graczyk, Buła i dozorca - tworzą trójki patrolowe. Portret pamięciowy zboczeńca bardzo kogoś przypomina. Wreszcie następuje spotkanie ze zboczeńcem...
Nie, jestem jakims zboczencem czy niedorajdom, chcialem sie tylko umowic na ciastko czy kawe.
Zagadalbym z checia tylko za pozno sie spostrzeglem, a po za tym mozna rozróżnić ''zwykly'' usmiech od tego z blyskiem w oku.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

rosol_z_kur_wielu pisze:Nie, jestem jakims zboczencem czy niedorajdom, chcialem sie tylko umowic na ciastko czy kawe.
Zagadalbym z checia tylko za pozno sie spostrzeglem, a po za tym mozna rozróżnić ''zwykly'' usmiech od tego z blyskiem w oku.
Hehe, ale się wątek pociągnął. Tak przy okazji: poprawnie jest "niedorajdą", zamiast "niedorajdom" ;) , to tak przed tą ewentualną kawą z ciachem ;) ... A co do błysku w oku - cóż, często jest tak, że reakcja jest spóźniona, więc nie można sobie robić wyrzutów, zwłaszcza, że wszystko było w biegu.... Nic zdrożnego w tym, że szukasz kontaktu - Boże, przecie na tym polega poznawanie innych osób, nie mówiąc już o relacjach damsko-męskich :) ... W końcu bieganie, czyli dla wielu pasja, też łączy i jest tematem-rzeką, znacznie przyjemniejszym, niż pitolenie o pogodzie :D
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

rosol_z_kur_wielu pisze:Nie, jestem jakims zboczencem czy niedorajdom, chcialem sie tylko umowic na ciastko czy kawe.
Oj tam, ciastko czy kawa. Podchodzisz, nie, podbiegasz i mówisz "Wiesz co, kotku, mój pierwszy zakres kończy się na 4'20''/km, a może w sobotę strzelimy Ironmana w Klagenfurcie. Jest twoja :hej:
krunner

Żeby nie było, że jakiś głupi jestem, po prostu podbijam chłopakowi wątek
gryczana
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ale się nabijacie z kolegi. Ciekawe jak wy poznawaliście wasze kobiety???
A autorowi wątku proponuję biegać do upadłego w tej samej okolicy - na bank jak wpadłeś jej w oko to kobitka będzie tam krążyć w poszukiwaniu Ciebie - no bo nie każdy biegacz/ka rejestruje się zaraz na bieganie.pl
W każdym razie powodzenia.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gryczana pisze:ale się nabijacie z kolegi. Ciekawe jak wy poznawaliście wasze kobiety???
Wolalabys nie wiedziec... :bum:
Awatar użytkownika
jastrzej
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 45:38

Nieprzeczytany post

Ja też trzymam za ciebie kciuki. Spróbuj jutro lub pojutrze o tej samej porze. Może dziewczyny mają tą samą trasę. Ja biegam w lasku bielańskim od dwóch lat i wpadam w oko jedynie komarom :hej: .
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
Oj tam, ciastko czy kawa. Podchodzisz, nie, podbiegasz i mówisz "Wiesz co, kotku, mój pierwszy zakres kończy się na 4'20''/km, a może w sobotę strzelimy Ironmana w Klagenfurcie. Jest twoja :hej:
krunner

Żeby nie było, że jakiś głupi jestem, po prostu podbijam chłopakowi wątek
MISZCZ!! Dawno się tak nie uśmiałem :bum: :hej:
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
ODPOWIEDZ