Plecak trailowy

rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ustniki się wymienia, więc w czym problem?:) no i jest gwarancja przecież.
PKO
uebq
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brindix pisze:Ultra lekka siateczka jest też pewnie ultra-niewytrzymała i się zaraz porwie :/ Plecak tani ale jak ma się zaraz zepsuć to będzie trzeba kupić drugi.

stomatolog krakówzajmie się Twoimi zębami raz, dwa.
prezerwatywy też są ultracienkie, a jakoś dają radę :sss:
MojeUltraBieganie.pl
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rudnickir pisze:
Brindix pisze:Ultra lekka siateczka jest też pewnie ultra-niewytrzymała i się zaraz porwie :/ Plecak tani ale jak ma się zaraz zepsuć to będzie trzeba kupić drugi.

Decathlon ma bardzo dobry serwis i podejście do klienta - a siateczka dlaczego ma się porwać? Skoro w ich butach za 59 zł się nie rwie to w plecaku powinna?
biegacz1 pisze:a ja polecam plecaki deuter http://www.skapiec.pl/site/cat/2562/com ... 35#gallery
solidny plecak na lata
Deuter może i fajny , ale 30l to nie za dużo?
Panie i Panowie,

Biegam ultramaratony już jakiś czas i do tej pory nigdy nie miałem problemu spakować cały zestaw obowiązkowy do plecaka 5l. Po co wam do biegania 30l? Chyba, że pakujecie je pełne, żeby zwiększyć obciążenie. Jeżeli macie plecak i nie jest on napakowany na maksa (ma latające w środku rzeczy), to dla mnie jest to niekomfortowe i mi przeszkadza. Co prawda biegam w Salomonie z bidonami, ale myślę, że te z Decathlonu też dają radę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ