LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
bola mnie te miesnie z przodu na zewnatrz ponizej kolan - co ciekawe, jak pisalem, wylacznie jak jest albo plasko albo male nachylenie - wbiegam w stromszy teren i bol znika w 30 sekund. po plaskim tez w koncu go rozbieguje, ale trwa to jakies 2-4km. widocznie te miesnie inaczej pracuja na plaskim, a ze rzadko po plaskim biegam taki jest efekt co ciekawe czasem sie zdarza ze po plaskim nic mi nie jest, ale tutaj za malo biegalem zeby uzalezniac to od np tempa albo tego ile wczesniej biegalem po plaskim (np. jakas dyszka dzien albo dwa wczesniej).
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Widzę, że na kacu aż tak wysokich gór, jak zazwyczaj, nie atakowałeś
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Właśnie mam plan (może nawet najbliższa niedziela, albo za 2 kolejne) pojechać do Paczółtowic pod Krakowem i planowe wybieganie zrobić na nartach. Może się ogarnę i uda się tam wybrać :D
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
No proszę, że ja też dopiero dziś Twój temat odkryłam. Moje klimaty (tzn. nie wynikowo tylko w sferze ambicji raczej ) i piękne zdjęcia.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Na moich wzniesieniach łódzkich przez ostatnie kilkanaście godzin tyle dopadało, że mogłem poczuć jak to jest "zakładać ślad" w kopnym sypkim śniegu.
Szczerze to już dawno sobie tak w kość nie dałem, tym bardziej podziwiam Twoje prędkości i dystanse. Pełen szacun.
Szczerze to już dawno sobie tak w kość nie dałem, tym bardziej podziwiam Twoje prędkości i dystanse. Pełen szacun.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Rozjebują mnie te zdjęcia. Poważnie mam łzy w oczach. Jak sobie porównam te wielkopolskie 5-10 cm śniegu z zimy stulecia z tym co pokazujesz na fotach to mi gula chodzi .
The faster you are, the slower life goes by.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a u nas przeciez wyjatkowo malosniezna zima jak do tej pory - w tamtym roku mam zdjecia z biegow na turbacz gdzie byly miejscami takie tunele w sniegu na 2 metry (wyzej niz czlowiek) nasypane, a nawet mimo ze plug odnieza dojazdowke do turbacza to tam gdzie nawiewalo to przez noc potrafilo nawiac tyle ze czlowiek doslownie przebijal sie po pas w sniegu
a tej zimy w zasadzie nie bylo jeszcze ani raz prawdziwego hardkora - moze kilka razy miejscami przebiegalo sie gdzies w sniegu po kolana, ale to naprawde jak na te pore roku komfortowe warunki
ps: update - kije na focie byly ustawione na afair 115cm
a tej zimy w zasadzie nie bylo jeszcze ani raz prawdziwego hardkora - moze kilka razy miejscami przebiegalo sie gdzies w sniegu po kolana, ale to naprawde jak na te pore roku komfortowe warunki
ps: update - kije na focie byly ustawione na afair 115cm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ruszam się sporo i ładnym widoków u mnie nie brak, ale leniwa jestem i wolę zwykle chłonąć chwilę niż po aparat sięgać.LoveBeer pisze:dzieki a ze zdjeciami to jest tak ze trzeba sie ruszac i wtedy i zdjecia predzej czy pozniej fajne sie trafia
Wczoraj na zawodach w Jurze ładne kawałki ze śniegiem do kolan były, ale dzisiaj w Przedaplach co rusz gdzieś na torach do biegówek błoto wystawało.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja tez bardzo czesto - jak na zlosc wtedy jak sa najlepsze widoczki - nie mam ze soba aparatu, tez mi sie go tachac nie chce - tu nawet nie chodzi o ciezar, co wybijanie z rytmu - wyciagnac go (co z reguly wiaze sie ze sciaganiem plecaczka, choc czesto staram sie miec albo w bocznej kieszonce (salomony pro skin taka maja), albo nawet w przedniej na klacie) - wyciagnac z jakiegos woreczka ktory chroni przed wilgocia, rekawiczki sciagnac itd itp - tu idealna bylaby tzw mala maupka, biegalem z taka i wygoda duzo wieksza, ale z kolei jakosc mnie nie satysfakcjonowala - tak wiec uzywam bezlusterkowca, dla zmniejszenia wymiarow z obiektywem pancake - no ale jw - zdjecia nie da sie zrobic z reguly 'szybko'
czesto kawalek przebiegam z aparatem w rece po prostu - ale uwierz, przy -10 czy -15 metalowy korpus aparatu momentalnie sprawia ze zaczyna byc piekielnie zimno w reke ktora go trzyma - niewazne ze jest na niej rekawiczka
czesto kawalek przebiegam z aparatem w rece po prostu - ale uwierz, przy -10 czy -15 metalowy korpus aparatu momentalnie sprawia ze zaczyna byc piekielnie zimno w reke ktora go trzyma - niewazne ze jest na niej rekawiczka
- garenge
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:15
- Życiówka w maratonie: Jeszcze nie bieglem
Witam mojego ulubionego biegacza z szosowego !
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: