To jest stadion piłkarski więc norm, że nie ma bieżni.maciejl pisze:Master Piernik pisze:Ten stadion to kpina...
Jak można zbudować obiekt który jest monotematyczny![]()
dla mnie niewypał
btw. była flaga na 21 km?
To jest stadion piłkarski więc norm, że nie ma bieżni.maciejl pisze:Master Piernik pisze:Ten stadion to kpina...
dla mnie niewypał
a nie ma stadionów piłkarskich z bieżniaminofinishlane pisze:To jest stadion piłkarski więc norm, że nie ma bieżni.maciejl pisze:Master Piernik pisze:Ten stadion to kpina...
dla mnie niewypał
btw. była flaga na 21 km?
Kwestia gustu, na Biegu Niepodległości metę widać z daleka i ja to lubię.beata pisze: Nie kilka, a z kilkadziesiąt - pewnie około 80, nie wiem, czy to tak słabo. Mi to jakoś nie przeszkadzało, a przypuszczam, że biegłam szybciej. A zakręt przed metą taki ostry nie był, w dodatku był lekki zbieg - to chyba dobrze, a nikt o tym jakoś nie wspomina.
Z doświadczenia muszę powiedzieć, że usytuowanie mety tak, że widać ją niemal z początku ostatniego kilometra, też dobre nie jest.
Nie, wtedy to jest stadion lekkoatletyczny i.. nie ma boiskaMaster Piernik pisze:a nie ma stadionów piłkarskich z bieżniami
Mata nie była na całej szerokości - jeśli biegłeś po przystanku (bliżej chórku) to mogłeś ją ominąć.andrut pisze:Nie wiem dlaczego, ale nie mam odczytu z 10km.
Słyszałem "wycie" maszyny w tunelu, ale jej nie przekroczyłem? Dziwne.
Faktycznie tak było:-) tempo mocne, stromo jak ... , ...nasty kilometr, a wszyscy dookoła jeszcze przyspieszają:-) A za chwilę podbieg się kończy, tempo spada a człowiek mija setkę zawodników, normalnie czary:-)LDeska pisze:Agrykola - tragedia dla mnie, bardzo żałuję że zmienili trasę i był ten podbieg. Straciłem tam ze 30 sekund a co ważniejsze spuchłem i 3 kilometry pod koniec tempo spadło o 25s/km.