Oznaki zapowiadające kontuzję

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Tedi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from kaktus on 11:15 am on Jan. 22, 2004
Oooops! Tedi, to ja najpozniej od dzisiejszego popoludnia biore sie ostro za cwiczenia silowe wzmacniajace kolana... Musze tylko trohe nakretek na wage kupic zeby sobie dwukilogramowe woreczki dorobic :)
Nie kupuj nakretek, lepiej przejdź się na złom albo do jakiegoś centrostalu, skombinuj trochę płaskownika, potnij go na sztabeczki, a z jakiś starych dżinsów możesz zszyć eleganckie opaski z przegródkami w które powsadzasz sztabeczki (najlepej po dwie). Podszyj to jeszcze kożuszkiem i masz eleganckie obciążniki na nogi:)
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
PKO
Awatar użytkownika
pirx_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

kaktus: mrożąca krew w żyłach historia; pewnie byłeś w stanie przedzawałowym? / najważniejsze że córa jest cała i zdrowa!

(jak się samemu ulega wypadkowi to adrenalina robi swoje i człowiek się szybko pozbiera (jak może) , ale jak się patrzy na to szok paraliżuje)

30letnią córkę wozisz w foteliku??? ;-)))
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Tedi on 12:25 pm on Jan. 23, 2004
... teraz ponakręcałem wszystko na nowe śrubki, z podkładkami zwykłymi i sprężynującymi, teraz nie ma prawa się popsuć.
Heh, mialem te podkladki ,a i tak raz mi sie w szprychy blotnik na trasie wkrecil... Moze taki jest urok rowerkow w cenie 1000PLN ;) ?
kaktus
GG: 1251017
Tedi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No fakt, ale jak dużo jeździsz to w rowerze za 10000 peelenów też wszystko poodpada. A właściwie to nie wiem bo takie rowery widziałem tylko na zdjęciach:bum::( A co do moich podkładek jestem pewien, polazłem do metalowego i zaopatrzyłem się specjalnie w dłuższe śrubki, wszystko na chama poskręcałem i zawsze mam śrubki na zapas jakby co. Jak popatrzeć jakie śróbki producenci dają do nowych błotików to ręce opadają.
Ps: Eeeeee, czy nie odbiegamy trochę od tematu:jatylko::bum:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ