Jak to się mówi potocznie... Wstyd to kraść i z dupy spaść Sportowy zegarek na nadgarstku wysportowanego mężczyzny dodaje mu tego czegoś co lubią kobietytylut pisze:No coz,
moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.
Ale pewno i tak nikogo nie przekonam.
TYlut
elegancki zegarrek biegowy
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
gl
- Zaprawiony W Bojach

szwajcarski mechanik nie dodaje aby więcej?wolf1971 pisze:Jak to się mówi potocznie... Wstyd to kraść i z dupy spaść Sportowy zegarek na nadgarstku wysportowanego mężczyzny dodaje mu tego czegoś co lubią kobietytylut pisze:No coz,
TYlut
pzdr
gl
gl
-
otoczak
- Wyga

gl pisze:szwajcarski mechanik nie dodaje aby więcej?wolf1971 pisze:Jak to się mówi potocznie... Wstyd to kraść i z dupy spaść Sportowy zegarek na nadgarstku wysportowanego mężczyzny dodaje mu tego czegoś co lubią kobietytylut pisze:No coz,
TYlut
No wlasnie. Wydaje mi się, że na rynku brakuje zegarkow o klasycznym, eleganckim wygladzie i funkcjach urzadzenia biegowego.
Najblizej tych wymagan sa timexy, Np. T5B151

, czy T5K402. Jeszcze gdyby mozna bylo wylaczac wyświetlacz elektroniczny gdy go nie potrzeba, bylby wypas.
Niestety nawet te modele mają jakieś kolorowe upiększacze, które niestety upodabniają je do tego całego gadżedziarskiego badziewia o cyferblatach wielkosci talerza i w barwach jak z Love Parade.
-
pegaz_mk
- Wyga

Dokładnie, mam to samo zdanie. Wspomniany t5k402 byłby moim wyborem w ciemno gdyby miał bardziej subtelną kopertę, bez zbędnych pomarańczy i z możliwością wyłączenia wyświetlacza, gdy nie potrzebuję.otoczak pisze:No wlasnie. Wydaje mi się, że na rynku brakuje zegarkow o klasycznym, eleganckim wygladzie i funkcjach urzadzenia biegowego.
Najblizej tych wymagan sa timexy, Np. T5B151, czy T5K402. Jeszcze gdyby mozna bylo wylaczac wyświetlacz elektroniczny gdy go nie potrzeba, bylby wypas.
Niestety nawet te modele mają jakieś kolorowe upiększacze, które niestety upodabniają je do tego całego gadżedziarskiego badziewia o cyferblatach wielkosci talerza i w barwach jak z Love Parade.
Oczywiście w pewnych kręgach nie posiadanie zegarka wartości samochodu dyskredytuje daną osobę (albo tym osobom się tak wydaje
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

Apropos Timexów. Kupujcie tylko u autoryzowanego dilera. Sa na rynku zegarki w atrakcyjnych cenach, które były na topie kilka lat temu. Mechanicznie sa OK, ale jest problem pozniej z serwisem. Timex Polska nie chce honorowac takiej gwarancji.
- herson
- Zaprawiony W Bojach

krunner pisze:Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografutylut pisze:moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.?
-
meszka
- Zaprawiony W Bojach

Zupełnie nietrafne porównanie.herson pisze:krunner pisze:Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografutylut pisze:moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.?
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- herson
- Zaprawiony W Bojach

meszka pisze: Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografu?
Zupełnie nietrafne porównanie.[/quote]
Brak humoru, czy wrodzona antypatia do wszystkiego czego nie akceptujesz?
Więcej luzu dziewczyno/chłopaku, nie wiem kim jesteś
-
meszka
- Zaprawiony W Bojach

Jak byś pomyślał to byś się domyślił.
P.S. Postaraj się lepiej używać klawiatury, bo twój post technicznie jest ułomny, wkleiłeś z moim podpisem nie mój cytat i w ogóle pomieszanie z poplątaniem.
P.S. Postaraj się lepiej używać klawiatury, bo twój post technicznie jest ułomny, wkleiłeś z moim podpisem nie mój cytat i w ogóle pomieszanie z poplątaniem.
- herson
- Zaprawiony W Bojach

Gdybyś była/był bardziej obeznana/ny z forum, a nie wykazywał/ła się pseudo znajomości, w Twoim przypadku użyte zostało właściwe słowo, ułomna/ny, wiadome by Ci było, że nie można zacytować więcej jak trzech wypowiedzi.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:53
Ponieważ zamieszanie jest trochę z mojego powodu
, to przyznaję, że porównanie być może nie jest trafione, ale i autor wypowiedzi, do której się odnosiłem nie dał mi szans. Nie napisał dlaczego jest "zegarek" elektroniczny to wstyd... Jakbym miał więcej informacji, to stuningował bym moje porównanie
.
Meszka - naprawdę możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytaty, jak zagnieździsz więcej, to edytor rzuca błąd na czerwono.
krunner
Meszka - naprawdę możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytaty, jak zagnieździsz więcej, to edytor rzuca błąd na czerwono.
krunner
-
meszka
- Zaprawiony W Bojach

No i wszystko w porządku
A zamiast robić zamieszanie z cytatami, można się odnieść bezpośrednio, bez wklejania błędnych odniesień, ale to nieistotne już.
Pozdro
A zamiast robić zamieszanie z cytatami, można się odnieść bezpośrednio, bez wklejania błędnych odniesień, ale to nieistotne już.
Pozdro
-
Plague
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Przecież ten Timex to brzydactwo w porównaniu do eleganckiego zegarka "nie elektronicznego"
No ale o gustach się nie dyskutuje ponoć