POT !!!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maciej65 pisze:
    Rem pisze:a czapka nie zdaje egzaminu, po pol h, cieknie z niej jak z kranu. tak juz mam..
    Odpowiednia czapeczka do biegania z daszkiem (ja używam czapki NB). Tasiemka wewnątrz "przejmuje" pot z czoła i "podaje" go na daszek. Efekt (mocno mnie to zaskoczyło) - pot kapie z daszka :taktak: Żeby to zadziałało czapka musi być odpowiednio założona - nasunięta na czoło i daszek nieco w dół.
    dzieki,
    brzmi sensownie. sprobuje w niedziele. jade na Mazury, wysadza mnie z auta 30km przed Mikolajkami na poniewierke i sprobuje sposob z czapka. wezme na wszelki wypadek pare opasek i buffa do plecaka, ale czapce dam priorytet.

r.
    Obrazek
    PKO
    Awatar użytkownika
    uszol
    Wyga
    Wyga
    Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Z tego co mi wiadomo to w aptece można kupić jakieś tabletki na mniejsze pocenie, ale przyznam, że osobiście nie testowałem. Sam wiem jaki to problem jak pot leci na oczy i po okularach (korekcyjne) i później nic nie widać.
    Obrazek
    ronja
    Wyga
    Wyga
    Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Santiago pisze:
    ronja pisze:Możesz zmniejszyć ilość potu stosując następującą mieszankę ziół:
    Liść Szałwi 100,0
    Porost islandzki 50,0
    Liść mięty pieprzowej 50,0
    a propos szałwii, to czy rumianek by działał identycznie jak szałwia ?
    nie bardzo :)
    New Balance but biegowy
    ODPOWIEDZ