Jak przygotować sie do maratonu w moim wieku?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Janowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć wam :D! Mam do Was pytanie! Jednego znawce z tej dziedziny z innego forum już pytałem, ale proszę jeszcze o porady, otóż jakiś czas temu przeczytałem na portalu Orzesze o zimowym biegu Orzeskim 7 km.
Zastanawiam się jak dobrze się do tego przygotować i jaką mieć taktykę. Bardzo Was proszę o pomoc. Jest to dla mnie bardzo ważne. Czytałem również porady na różnych stronach internetowych ale chciałbym poznać również wasze porady :)
Ostatnio zmieniony 15 lut 2019, 14:02 przez Janowski, łącznie zmieniany 2 razy.
New Balance but biegowy
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52 min
Życiówka w maratonie: 4:15:12

Nieprzeczytany post

Janowski pisze:Cześć wam :D! Mam do Was pytanie! Jednego znawce z tej dziedziny z innego forum już pytałem, ale proszę jeszcze o porady, otóż jakiś czas temu przeczytałem na portalu Orzesze o zimowym biegu Orzeskim 7 km.
Zastanawiam się jak dobrze się do maratonu przygotować i jaką mieć taktykę podczas maratonu. Bardzo Was proszę o pomoc. Jest to dla mnie bardzo ważne. Czytałem również porady na różnych stronach internetowych ale chciałbym poznać również wasze porady :)
Chcesz sie przygotowac do maratonu czy do biegu Orzeskiego? Do tego pierwszego planow w internecine jest bardzo duzo, w zaleznosci of stopnia zaawansowania i ambicji biegacza. Jezeli do drugiego to najlepiej odpoczac, bo bieg jest jutro :hejhej:
ODPOWIEDZ