BIEG SŁUPA MILOWEGO W KONINE 21.05.2011 MUSICIE TU BYĆ!!!!!!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
brujeria - z hiszpańskiego znaczy czarodziejstwo, czarnoksięstwo
Faktycznie z Ciebie to czarodziej,złap się za rączkę i pośpiewaj ,chłopcze ty nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz.
Polecam dla takich prostaczków książkę Christopher McDougall URODZENI BIEGACZE . Jeżeli przeczytasz "ze zrozumieniem"
to może pojmiesz filozofie biegania.
Faktycznie z Ciebie to czarodziej,złap się za rączkę i pośpiewaj ,chłopcze ty nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz.
Polecam dla takich prostaczków książkę Christopher McDougall URODZENI BIEGACZE . Jeżeli przeczytasz "ze zrozumieniem"
to może pojmiesz filozofie biegania.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:33
- Życiówka w maratonie: 4:56:21
Drodzy biegacze po pierwsze to szanujmy się na wzajem. Prawdą jest, że bieg ten do tej pory organizowany był zza biurka przez ludzi z miasta którzy nie mieli o tym pojęcia i dlatego wyglądał jak wyglądał. Ja jako biegacz, członek klubu i mieszkaniec Konina przyjmuję tą bolesną prawdę na klatę ale nie dziwcie się nam, że się bronimy. Powtarzam raz jeszcze, odkąd istniejemy jako KB Aktywni Konin ( koniec marca 2011r. ) dołożyliśmy wszelkich starań by ten biegł zaczął się podobać kolegom biegaczom. Z pewnością nie będzie to bieg idealny bo i takich nie ma ale jest lepsza trasa, koszulki, medale i szczytny cel na który przekazane będzie w całości wpisowe. Proszę zrozumcie bieg główny organizują biegacze a nie ludzie w garniturach!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Tak oto biegacze, cudownie rozmnożony w wirtualne byty "pijarowiec" zgadanie pisze:
Polecam dla takich prostaczków .
Konina, zaprasza na bieg. Ciekawie, czy wszyscy organizatorzy wiedzą, co ten człowiek wyczynia.
- husky_turek
- Wyga
Może w niewielu biegach startowałem do tej pory jednak na większości z nich poza organizatorami i otoczką - dobrą atmosferę i zabawę tworzyli sami zawodnicy biorący udział. Może trzeba dać im szansę, jak uczestników będzie sporo to może następny bieg będzie jeszcze lepszy ?
Mam blisko ale mam też drugą imprezę biegową w takiej samej odległości w tym samym czasie. Obie są małymi imprezami biegowymi i cały czas się waham gdzie pojechać.
Podajcie może ilu mace zgłoszonych zawodników, czym ma się różnić ten bieg od poprzednich, rzućcie konkretami, przekomarzaniem się nikogo nie zachęcicie. Koszulka i medal... to już wiemy ale nie to świadczy o jakości imprezy
Pomóżcie podjąć decyzje.
Mam blisko ale mam też drugą imprezę biegową w takiej samej odległości w tym samym czasie. Obie są małymi imprezami biegowymi i cały czas się waham gdzie pojechać.
Podajcie może ilu mace zgłoszonych zawodników, czym ma się różnić ten bieg od poprzednich, rzućcie konkretami, przekomarzaniem się nikogo nie zachęcicie. Koszulka i medal... to już wiemy ale nie to świadczy o jakości imprezy
Pomóżcie podjąć decyzje.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:33
- Życiówka w maratonie: 4:56:21
A więc wiemy już o medalach i koszulkach wzory których możemy zobaczyć na stronie www.aktywni-konin.pl ; Wpisowe z biegu w całości przeznaczone będzie na niespełna roczną dziewczynkę która choruje na zespół Aperta i wymaga ona operacji jeszcze w tym roku. Trasa biegu przebiegać będzie ulicami starej części miasta Konina a nie tak jak do tej pory było wałami Warty i tak zobaczyć będzie można m.in. bulwary warciańskie ( co prawda są one jeszcze w budowie ale daleko zaawansowanej), park Chopina w którym mieszkają różne zwierzątka, Konińską starówkę. Aktualnie poprzez strony internetowe zapisały się 74 osoby ale już wiadomo, że przyjadą do Konina osoby które dokonają zapisu na miejscu. Swój udział potwierdziła Polska olimpijka Anna Jakubczak. W tym dniu odbywają się w mieście Juwenalia, przed Konińskim amfiteatrze zagrają BLENDERS oraz JAMAL wjazd za free. Bieg w Koninie można połączyć również ze zwiedzaniem Licheńskiej Bazyliki. Za całą odpowiedzialnością zapewniam, że biegacze z KB Aktywni Konin dołożyli wszystkich możliwych starań by ten bieg stał się atrakcyjnym na mapce biegów. Zapraszamy.
-
- Rozgrzewający Się
Tegoroczne Dni Konina 18-19 czerwca, niestety bez imprezy dla biegaczy, czy osób aktywnych fizycznie inaczej aniżeli podnoszenie kufla z piwem, tudzież bujanie się i klaskanie do piosenek wyśpiewywanych przez pseudo-gwiazdki polskiej sceny muzycznej
poruszany był temat organizacji aktywni-konin, która w tym roku przejęła organizacje Biegu Słupa Milowego, szkoda wielka, że członkowie tej organizacji nie wpadli na pomysł zorganizowania chociażby spaceru po mieście w trakcie weekendu ...
nie piszę już o biegu / półmaratonie, czy czymś w tym stylu, ale o zwykłym spacerze
choć taka masowa impreza zorganizowana przy okazji Dni Konina byłaby bardziej nie tylko efektywna w zbieraniu funduszy na rzecz określonej osoby, ale miałaby i swój wymiar "efektowności"
założyłam nowy wątek, w tym temacie, ale myślę, że umieszczenie wpisu tutaj jest lepszym rozwiązaniem
poruszany był temat organizacji aktywni-konin, która w tym roku przejęła organizacje Biegu Słupa Milowego, szkoda wielka, że członkowie tej organizacji nie wpadli na pomysł zorganizowania chociażby spaceru po mieście w trakcie weekendu ...
nie piszę już o biegu / półmaratonie, czy czymś w tym stylu, ale o zwykłym spacerze
choć taka masowa impreza zorganizowana przy okazji Dni Konina byłaby bardziej nie tylko efektywna w zbieraniu funduszy na rzecz określonej osoby, ale miałaby i swój wymiar "efektowności"
założyłam nowy wątek, w tym temacie, ale myślę, że umieszczenie wpisu tutaj jest lepszym rozwiązaniem
nie ma złej pogody na trening, potrzebne są tylko wygodne buty i odpowiedni strój