ASICS Stratus 4 - TUNING

tirli
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chyba tez w wolnej chwili tak potraktuje swoje wysluzone stratusy... tylko mam jedno pytanie Mistrzu Zenonie: czy moglbys uchylic rabka tajemnicy co do obrobki obcietego zapietka? Co z tym zrobic? obszyc? przymocowac kawalek materialu na kleju?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeden but kiedyś Zenek obszył i wyszło świetnie ale z trudem starczyło mu cierpliwości na drugi. Jednak szycie nie jest mocną stroną tunera... Prześledź odsłony tajemnic tuningu doktora, a na pewno znajdziesz zdjęcia pokazujące wstępne przygotowanie zapiętka do klejenia, po zmianie linii zapiętka.
karenina
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51.40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Wiem trochę późno, jakieś 2 lata po ostatnim poście, ale dopiero wczoraj natrafiłam ta sztukę uprawiana przez almighty Zenona.
Może jednak Miszcz miałby ochotę zmierzyć się z Reebokami Zig'ami, niestety rok temu dałam nabrać się na tę falę, pijana chyba byłam, może jest nadzieja dla tych butów??
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Niektóre dzieci rodzą się by zaraz umrzeć. Trzeba to uszanować i żyć dalej, bo ratowanie na siłę krzywdzi.
karenina
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51.40

Nieprzeczytany post

OK, ponieważ staram się słuchać rad bardziej doświadczonych, zakupiłam kalenji do tuningu, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
barthez
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja stunigowałem Asics Blackhawk 5 (chyba) i biega się w nich wyśmienicie :-D
Przy okazji zniknęły bóle piszczeli
ODPOWIEDZ