tylko do dziewczyn :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

malami
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bawareczka pisze:ja chwilowo nie. W ubieglym roku byl rower ale nie mam czasu na regularne jezdzenia
Bawareczko a co z tymi tak typowymi dla Twoich regionów folklorystycznymi tańcami??:)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

nie no Schuhblatler nie bede cwiczyc :bum: nie wiem czy tu w okolicy jest jakas tanczaca grupa, pewnie jest ale gdzie?
Chodzilam troche na tance ludowe ale to nie byly bawarskie tylko roznych narodow ale teraz nie pasuje mi termin, bo pracuje musialabym szybciej wychodzic by do pracy zdazyc. No moze troche bym sie jakos dala tam wcisnac ale ta babka jakos tak dziwnie prowadzi, ze polgodziny sie cwiczy jeden teniec, potem sie go tynczy i nastepny taniec do polgodzinnego cwiczenia. Ja bym wolala wiecej tanczyc jak cwiczyc.
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Ja mam 40 latek; biegać zaczęłam niedawno
I mam nadzieję, że uda mi NIE UROSNĄ!! :sss:

Bo jak byłam piękna i młoda i dużo jeździłąm na rowerze, to miałam w pasie 48 a w udach 55 :zero:

teraz przytyłam prawie 10 kilo, ale wyglądam w sumie lepiej, bo tak jakoś proporcjonalnie i nawet coś jakby biust... :lalala:

ciekawe co teraz będzie, bo moje nogi chyba lubią się rozrastać :ech:

Ale szczęśliwie osiągnęłam już ten etap w życiu, że mi nie zależy jak wyglądam, ale jak się czuję.

No to życze Wam dziewczyny dobrego samopoczucia !!!! :hahaha: :hej:
ODPOWIEDZ