13.02.2011 Szczyrk II Bieg Górski - Winter Run

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Eee, przesadzasz :-) kurcze na tym biegu wielu mnie zaskoczyło zawodników - jedni na plus inni na minus. Ja jeszcze za wcześnie mam na myslenie o dobrym poziomie i cały czas trzymam się założenia, że mam biegać "dyszke" po 32 min. Ale ciągnie mnie w góry, oj ciągnie. Zapisałem się na Maraton KArkonoski więc tez trzeba się bedzie przygotować by go przyzwoicie ukończyć.
No a Damian niech podtzryma tradycje rodzinne :-) TEraz jest po obozie w Zakopanym i jego kilometraż jest taki jak u mnie za cały miesiąc :-)
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
PKO
D.Z.
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeszcze drobna informacja od organizatora - zgodnie z regulaminem każdy zawodnik miał otrzymać 20% kupon zniżkowy na produkty dystrybuowane przez organizatora tj. firmę Alpin Sport (marki: Montrail, Lowa, Rockommended, Mountain Hard Wear, OSPREY). Ze względu na całe zamieszanie, jeden kupony nie dojechały do szczyrku :-)
W związku z czym każdy z zawodników, który ukończył bieg w Szczyrku może dokonać zakupu z uzgodnioną zniżką 20% w sklepie Alpin Sportu w Katowicach na 3 stawach lub przez internet: http://www.sklep.alpinsport.pl.
Weryfikacja nastąpi na podstawie listy z wynikami. Przy zakupie Zawodnik powinien podać - imię i nazwisko oraz numer startowy.
W imieniu organizatora - przepraszamy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ