I nie wiem czy mam tego pana słuchać bo mówi zebym biegał tylko 20 km zimą. Bo ciągle rosnę i może coś mi sieęstać i w przyszłości będę mógł zapomnieć o bieganiu. Czy to prawda i czy mam sie trzymać tego pana jak narazie nie mogę znaleść bardziej dośw. osoby ??
Plan treningowy
-
Damian1997
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 40 min
No dobry pomysł
)
I nie wiem czy mam tego pana słuchać bo mówi zebym biegał tylko 20 km zimą. Bo ciągle rosnę i może coś mi sieęstać i w przyszłości będę mógł zapomnieć o bieganiu. Czy to prawda i czy mam sie trzymać tego pana jak narazie nie mogę znaleść bardziej dośw. osoby ??
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Rozumiem, że mówił on o 20 km tygodniowo ?
Jeżeli będziesz uprawiał wszechstronnie sport pod opieką nauczyciela w-f, czy trenera ( np kosz), a dodatkowo wyjdziesz sobie potruchtać po kilka kilometrów 3 razy w tyg. to tylko dla Twojego zdrowia. Specjalistyczny trening wytrzymałościowy odłóż jak znajdziesz trenera.
Bardzo rozsądny Pan !
Pozdrawiam
Jeżeli będziesz uprawiał wszechstronnie sport pod opieką nauczyciela w-f, czy trenera ( np kosz), a dodatkowo wyjdziesz sobie potruchtać po kilka kilometrów 3 razy w tyg. to tylko dla Twojego zdrowia. Specjalistyczny trening wytrzymałościowy odłóż jak znajdziesz trenera.
Bardzo rozsądny Pan !
Pozdrawiam
- DOM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Skontaktuj się z Mariuszem, który trenuje 12-16 latków na AZS w Łodzi. Napisz: sport-lodz@wp.pl, na pewno Ci coś doradzi- możesz dodać, że Dominika zaproponowała Ci kontakt właśnie z nim.
To młody trener, trenujący "średniaków".
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Dominika bardzo dobrze Ci radzi, a ona wie o co w tym sporcie chodzi !DOM pisze:Skontaktuj się z Mariuszem, który trenuje 12-16 latków na AZS w Łodzi. Napisz: sport-lodz@wp.pl, na pewno Ci coś doradzi- możesz dodać, że Dominika zaproponowała Ci kontakt właśnie z nim.
Jesli Twoje wyniki na 10 i 15 km były na dobrze wymierzonej trasie, to znaczy, że masz olbrzymi talent do sportów wytrzymałościowych. Dobrze by było gdybyś go rozwijał pod opieką trenera.
-
Damian1997
- Dyskutant

na 10 km był atest a na 15 niestety nie co nie znaczy ze tam było 15 km. 
Dzięki za rady i napiszę do tego pana Mariusza.
))
Dzięki za rady i napiszę do tego pana Mariusza.
-
Damian1997
- Dyskutant

Do DOM : Napisałem wczoraj do tego pana ale jeszcze mi nie odpisał.