może lepiej narysujRotmeister pisze:Również przyłączam się do próśb. W ramach rewanżu wkleję swój
Tyłki biegaczy (ek)
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
LadyE
- Zaprawiony W Bojach

taa zamiesc swoje zdjecie i nawet jesli wszyscy chlopcy przyznaja Ci racje i pozwola(!) cieszyc sie ze swojej pupy to zawsze znajdzie sie jakas zazdrosna suczka ktora zacznie po tobie jezdzic - patrz dziewczyna ktora zamiescila na tej stronie zdjecie swojego brzucha :/
ja niestety nie za wiele moge powiedziec o meskich tylkach poniewaz rzadko kiedy widuje biegaczy w obcislych gadkach - nie wiedziec czemu preferujecie raczej luzne gatki
jak juz moje oko wypatrzy leginsy to biega w nich taki szczupak, u ktorego pupy brak albo facet majacy iles juz lat na karku i nie tak jedrne cialo zeby sie dalo na dluzsza chwile oko zawiesic
widocznie wybieram zle godziny na treningi :/
ja niestety nie za wiele moge powiedziec o meskich tylkach poniewaz rzadko kiedy widuje biegaczy w obcislych gadkach - nie wiedziec czemu preferujecie raczej luzne gatki
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

ja co włączam kompa to od razu sprawdzam czy jest fotothomekh pisze:To jak będzie ta pupa, bo nie wiem czy obserwować temat?DOM pisze:Mój tyłek to jedna z nielicznych rzeczy w moim ciele, z których jestem szczerze zadowolona
też prosiłbym o jasną i jednoznaczną deklarację odnośnie fotopupy
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
Ezri
- Wyga

- Życiówka na 10k: 46:19
- Życiówka w maratonie: 04:04:57
- Ernisimo
- Wyga

Kapitan Bomba! pisze:ja co włączam kompa to od razu sprawdzam czy jest fotothomekh pisze:To jak będzie ta pupa, bo nie wiem czy obserwować temat?DOM pisze:Mój tyłek to jedna z nielicznych rzeczy w moim ciele, z których jestem szczerze zadowolona![]()
też prosiłbym o jasną i jednoznaczną deklarację odnośnie fotopupy
A ja widziałem. Potwierdzam.
DOM - biegasz na tyle szybko, że większość za Tobą nie nadąża - z pewnością ja ..... na szczęście są biegi typu Praska Dycha... wtedy można się przyjrzeć
-
mirek87
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:08
- Życiówka w maratonie: brak
Mam nadzieję, że dostrzegasz różnicę pomiędzy umięśnione, a zbyt umięśnione :PEzri pisze:Ja akurat preferuję biegaczymirek87 pisze:Mi tam się nie podobają zbyt umięśnione łydki u biegaczek![]()
Sama nie mam widocznych mięśni łydek, ale chciałabym, choc zdaję sobie sprawę, że większośc mężczyzn ma poczucie estetyki podobne do Twojego.
I am addicted.