ok. chcialem tylko pomoc.bestia szos pisze:Książke tą w Polsce mozna kupić za 99 zł w sklepie napieraj.pl
Pozdro
R
ok. chcialem tylko pomoc.bestia szos pisze:Książke tą w Polsce mozna kupić za 99 zł w sklepie napieraj.pl
Widzę, że zrozumiałeś ten mózg nieco symbolicznie, jako odejście od fizjologii. Ja to rozumiem inaczej, zwłaszcza, że o samej fizjologii w relacji do mózgu (czyli zasilaniem nózgu w energię) było sporo, same konkrety. Dla mnie to nie jest symbolicznie ale bardzo konkretnie, po prostu wg Noakesa na najwyższym poziomie najważniejsza jest praca nad nauczeniem nas maksymalizowania swojego potencjału, to nie jest symbolika ani intuicyjna przyjemność ale nauczenie nas tego abyśmy podświadomie automatyzowali pewne zachowania.yacool pisze: Mówił do nas człowiek, który przebrnął przez mało porywające tomy traktujące o fizjologii - od lat '20, ubiegłego wieku po teraźniejszość. Tytaniczna praca w poszukiwaniu odpowiedzi na zagadkę fenomenu zwycięzcy. I co? I nic. Fizjologia nie podaje rozwiązania.
Nie wiemy. Chociaż Hall nie ma jakichś szczególnych sukcesów ostatnio.Old Fashion Man pisze:Pytanie jest proste: czy gdyby Terrence Mahon zwiększył mu częstotliwość startów, wprowadzając duzą ilość zawodów na 10 km, Hall byłby jeszcze lepszy?
Szkoda, że się nie ujawniłeś i do mnie nie podszedłeś.Qba Krause pisze:cieszę się, że mi tez udało się zadać pytanie A mało brakowało
Będzie na oficjalnej stronie poznańskiego AWF.Tomaszzz pisze:I jak tam, nagrał ktoś coś?