.. co tez u mnie wystepuje od jakiegos czasuQuote: from spector on 6:41 pm on Jan. 25, 2005
IBS moze tez przyczynic sie do bolu ledzwiowego odcinka kregoslupa.
Spector
Boli mnie biodro!
- meja
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
pozdrawiam,
meja
meja
- lolek
- Wyga
A ja mam problem innego rodzaju.Biegałem kilka dni temu 6x600m po 1:52-1:56(miałem biegać w granicach 2:06-2:08;) ) no i nawierzchnia po której biegałem była oblodzona w niektórych miejscach.Gdy robiłem czwartą 600-tke to zamocno szarpnełem nogą (na lodzie) i coś naciągnełem albo zerwałem w biodrze z prawej strony.Czy znacie jakieś maści żeby to smarować albo coś żeby tylko przestało boleć !!
NO STOPPING
- meja
- Wyga
do lekarza idz, bo nie wiadomo co sie staloQuote: from lolek on 3:22 pm on Jan. 26, 2005
A ja mam problem innego rodzaju.Biegałem kilka dni temu 6x600m po 1:52-1:56(miałem biegać w granicach 2:06-2:08;) ) no i nawierzchnia po której biegałem była oblodzona w niektórych miejscach.Gdy robiłem czwartą 600-tke to zamocno szarpnełem nogą (na lodzie) i coś naciągnełem albo zerwałem w biodrze z prawej strony.Czy znacie jakieś maści żeby to smarować albo coś żeby tylko przestało boleć !!
pozdrawiam,
meja
meja
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
O maśtygach było tutaj
Choć jeśli był uraz, po którym dokucza biodro, i to nie jakieś tam trochę, parę razy, na 15 km i zaraz przechodzi, to dreptaj, tak jak radzi Meja, do kopytologa.
Choć jeśli był uraz, po którym dokucza biodro, i to nie jakieś tam trochę, parę razy, na 15 km i zaraz przechodzi, to dreptaj, tak jak radzi Meja, do kopytologa.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.