Nasze potrawy- nowy dział
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

Myślę, że dlatego, że pytanie jest postawione kategorycznie i wszyscy ci, którzy są zainteresowani przepisami "muszą" zaznaczyć te opcję, która wnosi o nowy dział.
-
janoz5
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Długo myślałem co napisać. Szczerze mówiąc nie wiedziałem co. Ale Adam ma rację, testy też były oczekiwane, bo "jakby to fajnie było" jakby można poczytać nt. różnego sprzętu, fajnie, tylko teraz nie ma kto tam pisać. I tak jak Adam mówi, pewnie z tym tematem byłoby tak samo.
Sam nie znam się na żywieniu, nie wiem na tyle co jeść a czego unikać, żeby podawać jakieś przepisy na forum. W najbliższym czasie jednak spróbuję coś napisać. Użytkownicy to potem ocenią.
Zachęcam także innych do pisania przepisów. Jakby było parę osób chętnych, to można by było pomyśleć nad subforum. Póki co piszemy w oddzielnych topikach.
Sam nie znam się na żywieniu, nie wiem na tyle co jeść a czego unikać, żeby podawać jakieś przepisy na forum. W najbliższym czasie jednak spróbuję coś napisać. Użytkownicy to potem ocenią.
Zachęcam także innych do pisania przepisów. Jakby było parę osób chętnych, to można by było pomyśleć nad subforum. Póki co piszemy w oddzielnych topikach.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No właśnie, to jest dokładnie to samo co z testami.
Peter - nie powołuj się na te statystyki - z powstaniem działu Testy było tak samo.
Tak jak mówię - zacznijcie najpierw pisać ciekawe wątki z własnymi przepisami - to pomyślimy.
Peter - nie powołuj się na te statystyki - z powstaniem działu Testy było tak samo.
Tak jak mówię - zacznijcie najpierw pisać ciekawe wątki z własnymi przepisami - to pomyślimy.
-
Crazyfly
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dobra ja zaczneAdam Klein pisze: Tak jak mówię - zacznijcie najpierw pisać ciekawe wątki z własnymi przepisami - to pomyślimy.
1. cos na power przed dlugim wybieganiem i nie tylko
Kubek mleka, 2 lyzeczki czekolady do picia - polecam taka z chilli, 2 lyzeczki kawy rozpuszczalnej.
Czekolade i kawe wsypac do kubka - zalac minimalna iloscia wrzatku zeby uzyskac plynna gesta mase czekoladowo - kawowa, potem zalac goracym mlekiem, wymieszac - wypic i isc biegac.
Mozna dodac troche cukru ale z oczywistych wzgledow cukru nie polecam
pzdr
andrzej/gdy
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)
42,195 3H58' na bosaka po plazy ( 2014)
66 km B7D Krynica 9:58
65 km TUT ( Trójmiejski ULTRA Trail ) 8:41
65 km B7D Krynica 9:21
Run for Fun - Gdynia No.1
1316km/2012 ( 400 km boso)
1420 km/2013( 350 km boso)