Kubak83
Z regulaminem masz rację. Natomiast z obowiązkowością forum to niemądrze wykombinowałeś. To tak jakby tłumaczyć, że nie ma sensu chodzić na wyboru skoro można się wyprowadzić. Forum jest dodatkiem do strony tworzącym wokół niej pewną społeczność której ja i ty jesteśmy członkami i jako tacy mamy prawo powiedzieć co nam się podoba a co nie. Zresztą gdybyś chciał tylko czytać a nie pisć/mówić to byś się nie zarejestrował na forum więc chyba i ty chcesz mieć swój głos w sprawach forum i strony. Gdyby tak nie było to byś w tym wątku nie wystąpił pierwszy.
jaszczomb
O podskokach już napisałem wyżej, generalnie to nie mięsny w prl-u i mamy możliwość przedstawienia swoich opini.
Podła - chyba nie obraziłem twoich uczuć forumowicza? Naczelny nie wygląda na obrażonego. Rzeczowo włączył się do dyskusji i nie obraża się jak ktoś napisze co by zmienił.
Raul7
Dla ścisłości: jest napisane, że nie będzie cotygodniowych newsletterów. Strasznieś napastliwy. Nic mnie nie boli a durna ankieta jest w gruncie rzeczy prosta: można kliknąć w kółeczko i tak zaznaczyć swój głos :P
paweł84
Masz rację i dziękuję za pierwszy rzeczowy głos.
Mnie osobiście bardzo by odpowiadał newsletter w formie zajawki na temat nowych artykułów na głównej. Natomiast nie na temat kampanii marketingowych poszczególnych firm. Rozumiem, że portal jest teraz mocno związany z tą jedną ale w takiej sytuacji trzeba bardzo uważać, żeby nie stracić wiarygodności zbytnią gorliwością i nie stać się stroną nike (w rzeczywistości czy po prostu za taką postrzeganą)
Adam
Jak napisałem newsletter jak najbardziej, ale nie w formie reklamowej - o tym już pisałem. A może dało by się ustawiać opcje newslettera: artykuły, reklamy, promocje/zniżki, nowe wątki na forum (albo wątki z konkretnych kategorii), nowe testy itd...
mimik
masz rację "nie można tylko brać" ja właśnie za rodzaj wzajemności uważam konkretny feedback na temat działalności portalu i chęć zebrania opinii. Jak ktoś to napisał usunięcie maila mniej by mnie kosztowało. Co do graala już pisałem. Tu mi dobrze i dlatego piszę w tym wątku.
patatajec
No odp powyżej. Wiem jak usuwać wiadomości niemniej dziękuję za konstruktywny głos w wątku

Na resztę odp powyżej. Proszę nie traktujcie tego jak ataku na forum - bo niby dlaczego. Ten wątek ma być informacją zwrotną dla dla naczelnego więc jeśli ktoś chciałby zabrać głos będę wdzięczny. Jeśli tylko postukać się w głowę myśląc o mnie również - byle konstruktywnie.