Przygotowanie do maratonu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
Rudzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ojla ja prosze nie byc dla siebie taka surowa, bylas naprawde dzielna na polmaratonie w Hajnowce (zwlaszcza ze bieglas po prawie niesiecznej chorobowej przerwie prawda?) Jestem pewna ze uda sie wam przebiec maraton jesli termin i inne okolicznosci pozwola znowu zorganizuje grupe dopingujaca :D pozdrawiam
gg 46090
PKO
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rudzik, jesteś niezastąpiona :) . Ja natomiast czekam na Twój pierwszy półmaraton. Nie ukrywam, że chciałabym również Tobie pokibicować (albo wspólnie pobiec) :) .
Jola
Pozdrawiam, Jola
lubiebiegac
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja też planuje zadebiutować w tym roku na mw, biegam trochę (3-4/tydz) po 9km, planuję tak dalej albo zwiekszyc do 12. i raz na 2 tyg 15-20km co o tym myślicie? Narazie biegam w słabych butkach (fila ale nawet nie wiem czy one są do biegania), butki kupię na maratonie podlaskim (gdzieś na forum ktoś pisał ż na większych zawodach można kupić taniej buty, moze przy okazji wystartuje w półmaratonie podlaskim?), raczej powinienem je rozbiegać w ciągu 4 tyg nie uważacie? Ja bym się pisał na grupę która biegnie pierwszy raz maraton.
Słońce i wiatr to lubię :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ