Bieganie po lesie
- Przemcus
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zdecydowanie las, miększe podłoże. Z czyściejszym powietrzem można polemizować. Raczej i tak nie biegasz wzdłuż dróg szybkiego ruchu (mi się zdarza).
http://www.bieganie.przemyslawpopek.pl
- td0
- Zaprawiony W Bojach
A do "Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku im. gen. Jerzego Ziętka" to daleko masz?Ciernograf pisze:Chorzów... totalny syf. Jak czytam obietnicy Radnych co mieli zrobić dla tego miasta to aż rzygać się chce.
Tam to by się nieźle biegało.
:) Tomek
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Kontakt:
Gdzieś około 30 minut szybkim krokiem.
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Kontakt:
Może za park się wezmę, ale dopiero jak skończę plan 10 tygodniowy. Skoro już tutaj piszę to spytam: jaki plan wziąść po ukończeniu tegoż 10 tygodniowego ? Czy może raczej samemu podźwigać sobie szczebel ?
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Proponuję ten: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129Ciernograf pisze:Może za park się wezmę, ale dopiero jak skończę plan 10 tygodniowy. Skoro już tutaj piszę to spytam: jaki plan wziąć po ukończeniu tegoż 10 tygodniowego ? Czy może raczej samemu podźwigać sobie szczebel ?

Chętnie bym się po Parku Chorzowskim przebiegł.
p.s. Niby on chorzowski a większa część w Katowicach leży.
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ja też, ale dopiero jak nastanie wiosna :D.
P.S Wiem, że on 3/4 należy do Katowic xD, ale przynajmniej z tego nasze miasto słynie :D.
P.S Wiem, że on 3/4 należy do Katowic xD, ale przynajmniej z tego nasze miasto słynie :D.
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Toż to dzisiaj jak wiosną.Ciernograf pisze:Ja też, ale dopiero jak nastanie wiosna :D.
Ponaubierałem się rano (3 warstwy, czapka, rękawiczki,...), wychodzę biegać a tu 15C.
Biegaj również zimą!
- Ciernograf
- Stary Wyga
- Kontakt:
Jakoś do parku w zimę nie potrafię sie przekonać. Przepraszam, co ja gadam w pseudo-zimę.
A wczoraj dopiero zakosztowałem świetnych biegów ubierając porządne buty do biegania. To dopiero różnica ;D.
A wczoraj dopiero zakosztowałem świetnych biegów ubierając porządne buty do biegania. To dopiero różnica ;D.
- constantius
- Stary Wyga
Las i to taki ze go nie przebiegniesz jak puszcza notecka... coś wspaniałego. Uwaga mozna zabłądzić !