Komentarz do artykułu Bieganie z Mają odcinek 5
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja pozdrawiałem. 

- 
				wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka w maratonie: brak
A ja myślę, że Maja jest z natury małomówna. Gdyby Adam zrobił film ze mną, zagadałbym go na śmierć 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
						wykastrowany kot
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Soprano - sprawdź pozdrowienia. 

- 
				RAFAEL RAFAEL
- Wyga 
Bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się ten cykl programów. Dla mnie  bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi. Jak nawięcej chcę takich programówi jak najwięcje informacji, pokazywania błędów i tłumaczenia techniki biegów;jak biegać , jak trenowac , jak najwięcej pokazywać w praktyce. Kamera z boku i komentarz  . Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także
 . Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także  . Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.
. Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.
PS. Maja jest świetna i sympatyczna.
Pozdrawiam Rafael

. Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także
 . Ja bym jeszcze chciał wywiady z ludźmi co zaczynali biegać i było im ciężko , apotem polubili biegać i zaczęło im sprawiać to radość i przyjemność. Ogólnie chciałbym usłyszeć jakie są indywidualne odczucia zwykłych ludzi i biegaczy także  . Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.
. Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek Programu.PS. Maja jest świetna i sympatyczna.

Pozdrawiam Rafael
- 
				elizakop
- Stary Wyga 
Mi tez się program podoba. Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła  jej tak stylowo, ładnie i równiutko. Odcinek jest zrobiony w fajnym klimacie zachęcającym do biegania. Pan Adam mniej się chyba stresował przed kamerą, bo wszystko wyszło bardziej 'luźno' niż w  poprzednim odcinku. No i muzyka też dobra... Czekam na 'Bieganie z Mają - odc. 4'. Brawo   Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.
 Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.

Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.
 Jako jedna z czytelniczek bieganie.pl dziękuję za pozdrowienia.- Wilma
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: brak
MężaRAFAEL RAFAEL pisze:Dla mnie bardzo cenne są komentarze do biegów Mai i jej kolegi.

RAFAEL RAFAEL pisze:PS. Maja jest świetna i sympatyczna.:)Pozdrawiam Rafael
Bardzo dziękujęelizakop pisze:Maja - fajna dziewczyna. Przebieżka wyszła jej tak stylowo, ładnie i równiutko.

Okropnie jest się oglądać na nagraniu. A mój bieg...
 Widząc to na filmie mam wrażenie, że biegam jak robot. Rzeczywiście wygląda to strasznie sztucznie choć przykładałam się głównie do prędkości, która jak widać po komentarzach i tak była zbyt mała, a nie do formy rąk czy nóg.
 Widząc to na filmie mam wrażenie, że biegam jak robot. Rzeczywiście wygląda to strasznie sztucznie choć przykładałam się głównie do prędkości, która jak widać po komentarzach i tak była zbyt mała, a nie do formy rąk czy nóg.o
						- steve
- Rozgrzewający Się 
Jak juz zostalo napisane wczesniej - wiecej Maji czyli glownego podmiotu programu  przy tym zdecydowanie wole jak ujecie biegnacych osob ,ukazuje ich w calosci. Podobaja mi sie komentarze eksperta, odnosnie sposobu biegania, poprawy postawy itd. mysle ze jest to bardzo przydatne dla ogladajacych, bo moga poprawic cos u siebie ,no a wlasnie dla nich ten program jest robiony
 przy tym zdecydowanie wole jak ujecie biegnacych osob ,ukazuje ich w calosci. Podobaja mi sie komentarze eksperta, odnosnie sposobu biegania, poprawy postawy itd. mysle ze jest to bardzo przydatne dla ogladajacych, bo moga poprawic cos u siebie ,no a wlasnie dla nich ten program jest robiony 
Powinno byc jak najwiecej prezentacji jak poprawnie wykonywac cwiczenia rozgrzewajace/rozciagajace, fajnie jest sie uczyc nowych cwiczen, ktore mozna sobie dolozyc do swojego zestawu.
Maja - ten but w avatrze to z pierwszego odcinka? dobrze mysle? :P

przy tym zdecydowanie wole jak ujecie biegnacych osob ,ukazuje ich w calosci. Podobaja mi sie komentarze eksperta, odnosnie sposobu biegania, poprawy postawy itd. mysle ze jest to bardzo przydatne dla ogladajacych, bo moga poprawic cos u siebie ,no a wlasnie dla nich ten program jest robiony
Powinno byc jak najwiecej prezentacji jak poprawnie wykonywac cwiczenia rozgrzewajace/rozciagajace, fajnie jest sie uczyc nowych cwiczen, ktore mozna sobie dolozyc do swojego zestawu.
Maja - ten but w avatrze to z pierwszego odcinka? dobrze mysle? :P
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
bardzo dobry odcinek ! - 
z mojej strony to tylko mi było szkoda że te ćwiczenia były tak "w skrócie" z chęcią bym się przyglądnął jak to oni ćwiczą żeby poprawić ten krok siłę i bóg wie co jeszcze 

- fajnie że tak na spokojnie było o przebieżkach, zawsze jest dużo pytań na ten temat na forum - a tu teraz będzie można to to obejrzeć na "videło" i wszystko jasne
w porównaniu do poprzedniego odcinka - znacznie lepiej i przyjemniej - czyli sprawy idą w dobrym kierunku

z mojej strony to tylko mi było szkoda że te ćwiczenia były tak "w skrócie" z chęcią bym się przyglądnął jak to oni ćwiczą żeby poprawić ten krok siłę i bóg wie co jeszcze

- fajnie że tak na spokojnie było o przebieżkach, zawsze jest dużo pytań na ten temat na forum - a tu teraz będzie można to to obejrzeć na "videło" i wszystko jasne

w porównaniu do poprzedniego odcinka - znacznie lepiej i przyjemniej - czyli sprawy idą w dobrym kierunku

- artur511
- Wyga 
Jak czytam ten list, to tak jakbym czytał coś o sobie. Szczególnie bieganie na autobus (notabene często kończące się telefonem po taxi   ). Dyszałem jak stary parowóz, serce waliło jak opętane... No ale teraz biegam rekreacyjnie!
 ). Dyszałem jak stary parowóz, serce waliło jak opętane... No ale teraz biegam rekreacyjnie! 

). Dyszałem jak stary parowóz, serce waliło jak opętane... No ale teraz biegam rekreacyjnie!
NEVER back down!