Które Mizuno?

MoNtY
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

serek, a dzie je nabyłeś??? bo ta pani z allegro nie ma mojego rozmiaru :ech:
PKO
Awatar użytkownika
serek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam!
Udało mi się sprowadzić z USA jak dolar kosztował mało. Przykładowo creation kosztowały mnie (nie denerwuj się ;) - 210 pln...Ridery tez sciągałem. Jak masz kogoś w USA to polecam. Rider 11 są teraz po 60 $.
Pozdrawiam
Serek
MoNtY
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

serek pisze:Witam!
Udało mi się sprowadzić z USA jak dolar kosztował mało. Przykładowo creation kosztowały mnie (nie denerwuj się ;) - 210 pln...Ridery tez sciągałem. Jak masz kogoś w USA to polecam. Rider 11 są teraz po 60 $.
Pozdrawiam
No właśnie dolek drogi a i usa nie ma nikogo...ale u naszych południowych sąsiadów są :hejhej: sprawdzałem na stronie mizunoeurope, sklepów u pepików i słowaków sporo jest, w świętam tam jadę to się przekonam, na razie wysłałem zapytania mailem, najwyżej trochę zaczekam, będzie prezent na zająca :hej:
flamaster
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

zdecydowałem się - biorę Ridery 11

MoNtY
Tu też http://sklep.sport-studio.pl/index.php? ... =1&id=1609 masz ridery 11, może znajdziesz swój rozmiar. To sklep wiec cena trochę wyższa niż na allegro.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zeli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MoNtY pisze:
zeli pisze:a może Mizuno Wave Rider. biegam w nich od trzech tygodni i jestem zadowolony.
Zeli możesz napisać coś więcej, czeka mnie wymiana butów, obecnie pomykam w NW 692 to chyba model z 2006 cushioning, przegladając fora, sklepy i takie tam napaliłem się na te ridery :hej: ......a-ha które masz 11 czy 12???
ja mam Ridery 11, kupione w sklepie Sport-Studio. jestem z nich bardzo zadowolony, dopiero trzy tygodnie biegam, ale żadnych obtarć czy ocisków ( oczywiście wcześniej dwa tygodnie w nich chodziłem, zanim zacząłem biegać. zawsze tak robię z nowymi butami).
wcześniej biegałem w Asics Nimbus IX - były rewelacyjne, mimo to spróbowałem zmiany i na razie nie żałuję.
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ