Szczecin - szukam osób chętnych do wspólnego biegania
- adamus100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
aha Piotr, co do Pily we wrzesniu mialbym wielka chrapke na ponizej 1:30... wiec jak tylko bede biegl, to mozemy sie starac bic razem:)
w szczecinie bieglem z chorwatem (zyciowka 1:14) pierwsze 10km, pewnie jakbym biegl z nim do konca, to bysmy zrobili 1:29:59:) no ale moim celem bylo 1:35-1:38, wiec wiedzialem ze to zrobie
w szczecinie bieglem z chorwatem (zyciowka 1:14) pierwsze 10km, pewnie jakbym biegl z nim do konca, to bysmy zrobili 1:29:59:) no ale moim celem bylo 1:35-1:38, wiec wiedzialem ze to zrobie
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
ok. poszukam swojej postaci
no tak adamus, pozyjemy zobaczymy, narazie to mnie praca przywala ...
SzGB- kiedy sie spotkamy na malym piwie lub kawie, moze w tym tyg. wieczorkiem
bieg byl 2 dni temu a wynikow brak w inter., w Debnie byly juz popoludniu
no tak adamus, pozyjemy zobaczymy, narazie to mnie praca przywala ...
SzGB- kiedy sie spotkamy na malym piwie lub kawie, moze w tym tyg. wieczorkiem
bieg byl 2 dni temu a wynikow brak w inter., w Debnie byly juz popoludniu
Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hejo!
domena, proponuje bezpłatną a kase lepiej przeznaczyć na nalepki lub KOSZULKI właśnie!!
niby dyszka, ale zawsze coś.
spotkanie, będę od przyszłego wtorku codz w szczecinie, tyle że do południa.
Już kręce na rowerku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcz 30min i dzisiaj też zaraz będzie 30min!!!!
domena, proponuje bezpłatną a kase lepiej przeznaczyć na nalepki lub KOSZULKI właśnie!!
niby dyszka, ale zawsze coś.
spotkanie, będę od przyszłego wtorku codz w szczecinie, tyle że do południa.
Już kręce na rowerku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcz 30min i dzisiaj też zaraz będzie 30min!!!!
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Piotrze na twojej lewej ręce dopatrzyłem się zegarka!!!???
To do ciebie nie podobne, czyżbyś zakupił jakiś mega sprzęt w tajemnicy?? he?
To do ciebie nie podobne, czyżbyś zakupił jakiś mega sprzęt w tajemnicy?? he?
www.kolarstwo.z.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
hi marcos, no nie ten zegarek to tylko prawdziwy szwajcar z firmy sia Abrasives (reklam.) jak juz komus pisalem dla mnie czas jest wazny dopiero na drugim miejscu - biegam na sampoczucie jak dobre to daje gazu
cholerka kazdy mnie widzial. a ja siebie nie moge zobaczyc na tych foto - moje iMac'i nie otwieraja
co do twojej kontuzji - to cos podobnego jak u mnie w pazdzierniku 02, biegac zaczolem na powaznie w lutym i szlo pieknie, az zapragnolem maratonu i bedac juz przygot. zlapalo mnie przeziemb. przed hansaplast
koszulki fajna rzecz
cholerka kazdy mnie widzial. a ja siebie nie moge zobaczyc na tych foto - moje iMac'i nie otwieraja
co do twojej kontuzji - to cos podobnego jak u mnie w pazdzierniku 02, biegac zaczolem na powaznie w lutym i szlo pieknie, az zapragnolem maratonu i bedac juz przygot. zlapalo mnie przeziemb. przed hansaplast
koszulki fajna rzecz
Piotr
- adamus100
- Stary Wyga
tez mysle, ze z domena nie ma co sie spieszyc a koszulki by sie przydaly,
ja po 2 miesiacach opierdzielania postanowilem sie wziac do roboty od dzisiaj i ostro zaczynam trenowac, jeszce nie wiem czy na ustke, pile, warszawe czy poznan, ale gdzies to musi wyjsc,
Niestety w szczecinie bede dopiero za dwa tygodnie:(
ja po 2 miesiacach opierdzielania postanowilem sie wziac do roboty od dzisiaj i ostro zaczynam trenowac, jeszce nie wiem czy na ustke, pile, warszawe czy poznan, ale gdzies to musi wyjsc,
Niestety w szczecinie bede dopiero za dwa tygodnie:(
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie ja tez myśle
że koszulki fajan rzecz!!
co wertujemy katalog New Line'a
chyba najtansza z lepszych firm
pewni przy zbiorowym by było taniej i jakis nadruk ewentualnie albo naklejki byśmy przylepiali na start w zawodach
że koszulki fajan rzecz!!
co wertujemy katalog New Line'a
chyba najtansza z lepszych firm
pewni przy zbiorowym by było taniej i jakis nadruk ewentualnie albo naklejki byśmy przylepiali na start w zawodach
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Piotrze zmienilem juz galerie na inna, czy dalej nie mozesz otworzyc Swojego zdjecia ?
sprawa domeny jest wbrew pozorom dosyc pilna, do czasu kiedy sie nie zdecydujemy nie chce bowiem podawac linku do nas zeby potem nie trzeba bylo znowu zmieniac (mam nadzieje ze dzieki swojej zawartosci stanie sie dosyc popularna )
dlatego proponuje aby KAZDY z czlonkow zaglosowal na domene w sposob ktory podalem i na ktoras sie zdecydujemy, poniewaz domena szgb.pl raczej odpada ze wzgledu na cene pozostale kosztuja niecale 50 zl a to chyba nie jest duzo, wybierajac domene prosze brac pod uwage nastepujace czynniki:
1) czy domena musi byc z koncowka .pl (zaleta - po domenie widac ze ktos jest z Polski, ale to zawsze jeden czlon wiecej)
2) im krotsza tym lepsza - latwiej zapamietac (i lepiej bedzie wygladalo np na koszulce albo nalepce, krotszy napis to mozna bedzie dac wiekszy font i bedzie lepiej widoczne, wystarczy porownac darmowy: szgb.zacheta.net i krotki ale platny 50 zl/rok: szgb.org)
decyzja nalezy do Nas
no i jeszcze sprawa o ktora tez zapytalem a mianowicie kwestia nazwy, czy SGB czy SzGB a moze po angielsku SzRT (Szczecin' Running Team)
to sa podstawowe sprawy i trzeba je jak najszybciej wyjasnic
sprawa domeny jest wbrew pozorom dosyc pilna, do czasu kiedy sie nie zdecydujemy nie chce bowiem podawac linku do nas zeby potem nie trzeba bylo znowu zmieniac (mam nadzieje ze dzieki swojej zawartosci stanie sie dosyc popularna )
dlatego proponuje aby KAZDY z czlonkow zaglosowal na domene w sposob ktory podalem i na ktoras sie zdecydujemy, poniewaz domena szgb.pl raczej odpada ze wzgledu na cene pozostale kosztuja niecale 50 zl a to chyba nie jest duzo, wybierajac domene prosze brac pod uwage nastepujace czynniki:
1) czy domena musi byc z koncowka .pl (zaleta - po domenie widac ze ktos jest z Polski, ale to zawsze jeden czlon wiecej)
2) im krotsza tym lepsza - latwiej zapamietac (i lepiej bedzie wygladalo np na koszulce albo nalepce, krotszy napis to mozna bedzie dac wiekszy font i bedzie lepiej widoczne, wystarczy porownac darmowy: szgb.zacheta.net i krotki ale platny 50 zl/rok: szgb.org)
decyzja nalezy do Nas
no i jeszcze sprawa o ktora tez zapytalem a mianowicie kwestia nazwy, czy SGB czy SzGB a moze po angielsku SzRT (Szczecin' Running Team)
to sa podstawowe sprawy i trzeba je jak najszybciej wyjasnic
- adamus100
- Stary Wyga
Saint, ja nie znam sie na tych rzeczach, ale moze umialbys zrobic takie glosowanie online na stronie, kazdy by wszedl i kliknal...
i zaraz potem bylby widoczny wynik,
dobrze by bylo jakby byla mozliwosc jednego glosowania dla adresu IP, ale niekoniecznie...
i zaraz potem bylby widoczny wynik,
dobrze by bylo jakby byla mozliwosc jednego glosowania dla adresu IP, ale niekoniecznie...
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no popieram adamusa
a piotra za pomysł z koszulkami ze stargardu
a piotra za pomysł z koszulkami ze stargardu
www.kolarstwo.z.pl
- adamus100
- Stary Wyga
Panowie i panie juz sa wyniki na:
http://www.maratonypolskie.pl
http://www.maratonypolskie.pl
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
odnalazlem moj czas 1:35:41. miejsce 85 jestem uchachany - tylko Mysliborz byl slaby.
zyciowka w Policach 1:05 w temp. 30st C. teraz tak lekko
zyciowka w Policach 1:05 w temp. 30st C. teraz tak lekko
Piotr