Zaproszenie do grupy na 2:00 :)

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Tapira
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:56
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Marcin - dzięki za świetne prowadzenie! Za Tobą po prostu dobrze się biegło :)
Udało mi się skończyć powyżej wszelkich oczekiwań w 1:58:28.

Mam nadzieję że jeszcze kiedyś trafię do Twojej grupy.
PKO
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

WItacie, niestety nie wystartowałem, ale z racji ze miałem biec w tej grupie jakoś najbardziej sie interesowałem czasami Waszymi....gratulacje dla wszystkich.... wrzucam też fotkę ze waszego startu....pozdro dla Marcina i dzięki za fajnego spota w sobotę :)
ps..wiecej fotek w moim blogu w odpowiednim dziale :)

Obrazek

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:11
Życiówka w maratonie: 3:45:01
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kurczę, czytam to, co tu piszecie, przypominam sobie jak to było na starcie, na trasie i przed metą i normalnie chwyta mnie wzruszenie jakieś. Starzeję się chyba... ;)

Słuchajcie, to ja Wam wszystkim bardzo dziękuję! I cholernie Wam wszystkim gratuluję! Nawet jeśli nie udało się złamać tej przeklętej dwójki, to i tak gratulacje się należą - za walkę, za ambicje, za (pół)maratoński duch!!!

To było moje kolejne zającowanie, ale pierwszy raz czułem taką determinację w ludziach za plecami. Niesamowite doświadczenie dla mnie! Jesteście wielcy!!! Dziękuję raz jeszcze, przepraszam jeśli pojawiły się jakieś błędy czy niedociągnięcia, no i co? Do zobaczenia we wrześniu?:)

Aha, jeszcze jedno... JEST MOC? JEST SIŁA? JEST RADOŚĆ? :hej:
BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
andrut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1:00

Nieprzeczytany post

A we wrześniu na ile będziesz chciał prowadzić? Bo będziesz, prawda? ;-)))))
Bo nie wiem na ile trenować do pierwszego maratonu. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
joasiek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

andrut pisze:A we wrześniu na ile będziesz chciał prowadzić? Bo będziesz, prawda? ;-)))))

hahaha dobre pytanie;)
Jak debiut to tylko z takim prowadzącym-zgadza się:)
Niepoprawna optymistka;)
Awatar użytkownika
joasiek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

powazny pisze:Kurczę, czytam to, co tu piszecie, przypominam sobie jak to było na starcie, na trasie i przed metą i normalnie chwyta mnie wzruszenie jakieś. Starzeję się chyba... ;)

Słuchajcie, to ja Wam wszystkim bardzo dziękuję! I cholernie Wam wszystkim gratuluję! Nawet jeśli nie udało się złamać tej przeklętej dwójki, to i tak gratulacje się należą - za walkę, za ambicje, za (pół)maratoński duch!!!

To było moje kolejne zającowanie, ale pierwszy raz czułem taką determinację w ludziach za plecami. Niesamowite doświadczenie dla mnie! Jesteście wielcy!!! Dziękuję raz jeszcze, przepraszam jeśli pojawiły się jakieś błędy czy niedociągnięcia, no i co? Do zobaczenia we wrześniu?:)

Aha, jeszcze jedno... JEST MOC? JEST SIŁA? JEST RADOŚĆ? :hej:
Jest wszystko powyższe w komplecie o dziwo cały czas!
Niepoprawna optymistka;)
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

andrut pisze:A we wrześniu na ile będziesz chciał prowadzić? Bo będziesz, prawda? ;-)))))
Będę dwa tygodnie po 100km w Krynicy, więc myślę, że rekreacyjnie i tradycyjnie na 4:30 sobie pobiegnę :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
nodrog
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No nie to już jakieś nękanie jest :bum: . Nie macie jakiejś "szerszej" fotki?
Na jednej wystaje tylko mój nos i daszek czapki a na drugiej widać jeno mój bok a i to nie cały... :echech:

A co do biegu na MW to może jednak na 4h?
Tak fajnie się biegło tempem prawie 5:40...
andrut
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1:00

Nieprzeczytany post

Co innego 21km 5:40, a co innego cały MW... Przynajmniej tak to czuję. Ale może to dlatego, że teraz jestem po nieco ponad miesiącu kiepskich treningów, a we wrześniu mam nadzieję być lepiej przygotowanym. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nodrog pisze:A co do biegu na MW to może jednak na 4h?
Tak fajnie się biegło tempem prawie 5:40...
będziemy negocjować :)
a i ja się muszę dobrze zastanowić.
generalnie miało mnie nie być w Warszawie na MW, ale raz że jest tu jakaś siła, która przyciąga, a dwa finisz na płycie stadionu, to musi być fajna sprawa... :)
po setce miałem zamiar tylko w Poznaniu pobiec, a tak to mam zagwozdkę ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
powazny
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I jeszcze jedną rzecz dorzucę:)

http://www.marcinkargol.pl/2012/03/7-po ... lacja.html

Raz jeszcze dzięki:)
Patrikoz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej!

Również dziękuję najmocniej. To mój trzeci półmaraton, ale pierwszy kiedy zdecydowałem się "uczepić" pacemakera i Bóg mi świadkiem, już zawsze będę wybierał taką opcję - zakładając że będzie tak dobrze :) ! . Świetna atmosfera, mega przydatne informacje co do 'zapasu' i równe tempo, no i jakoś mentalnie, wysiłek kolektywny mniej męczył ; ) co najważniejsze - dzięki czemu zostało mi sporo siły na finisz : ) Przepraszam że nie podziękowałem na żywo, bo miałem taki zamiar przed 'ucieczką'- ale trochę się rozpędziłem zanadto na Belwederskiej, a na dole zobaczyłem kumpla ze studiów, z którym rywalizację dość prestiżowo traktowałem (jak się okazało, niezauważony przeze mnie wybiegł przed nas na Agrykoli) i już nie było zmiłuj ;)

ps. Skończyło się na 1;56;35 i 12 sekundach na finiszu nad kumplem, z którym równo biegłem od Gagarina po 19km ale wtedy okazało się że MOC i SIŁA były po mojej stronie, więc wrzuciłem wyższy bieg i z RADOŚCią mu się urwałem : ]

Pozdrawiam i do zobaczenia na Maratonie Warszawskim zarówno grupo, jak i przewodniku : )

Patryk (nr startowy 4497)
YUBIES
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wielkie dzięki Szanownemu Prowadzącemu oraz wszystkim, z którymi miałem okazję gonić za balonikiem, wynikiem i szczęściem (ach te endorfinki ;)
Gratuluję wyników, rekordów i życiówek. Jako, że był to mój debiut to zaliczyłem wszystkie 3 opcje ;) Niestety dowiedziałem się jak niedaleko jest od stopy do mózgu i jak ból kawałka mięsa przy paluchu lewej stopy wpływa na samopoczucie i możliwości działania. Szanowny Balonik odleciał mi koło 18-19 km ale i tak udało mi się doczłapać z 2:01 na zegarze. Dla mnie rewelacja - będzie co przebijać przy następnym starcie.
Co do MW we wrześniu - Warszawa da się lubić, Stadion Narodowy też jest argumentem, więc może skusisz się na zającowanie....... Będzie to też dla nas kolejny element motywujący do ciężkiej pracy ;))
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mniej lub bardziej prawdopodobne
WojtalaZ
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52

Nieprzeczytany post

Ja również chciałbym bardzo podziękować Prowadzącemu! Wspaniała robota Marcinie :ble: Choć wykorzystując zbieganie byłem kilka metrów przed balonikami, to tym bardziej czułem moc i oddech grupy :ble: Niestety 17km był najgorszy... wtedy ujrzałem plecy grupy i... nie poddałem się!!! Dlatego też minąłem Marcina tuż przed bramą stadionu i z czasem 1:59:45 zakończyłem swój pierwszy PM!!! :hej: Udało mi się osiągnąć to co założyłem! I jestem z siebie dumny :ble: Cóż, czy dam radę na wrześniowy MW przygotować się, nie wiem. Na pewno chcę spróbować. Dlatego może Marcinie podsuniesz jakiś dobry plan? :taktak: Tzn. skuteczny :ble: Do PM przygotowywałem się wg planu Wojtka Staszewskiego. Jestem z Wawy, więc jest coś takiego jak Puchar Maratonu Warszawskiego. Co miesiąc zaczynając od kwietnia 5 km + co miesiąc dodatkowe 5km. A wszystko to w Mazowieckim Parku Krajobrazowym. Więc cicho, miło i zdrowo!!! Zapraszam wszystkich do wspólnego trenowania!

Marcin - jeszcze raz DZIĘKUJĘ!!! Pełen szacun dlatego co robiłeś! SIŁA, MOC, RADOŚĆ!!!

WojtalaZ
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak trenujecie po półmaratonie w tym tygodniu?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ