9 Maraton Poznański
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Arti pisze:Wczoraj mówiła mi, że z założenia było tylko kilka kilometrów. Zresztą słusznie bo 2 tyg temu debiutowała w Berlinie i ukończyłaFREDZIO pisze:No i gdzie ta wasza Kasia Bujakiewicz?
Ooo - nie wiedziałem. Z jakim czasem ?
-
- Zaprawiony W Bojach
ja ostatnio trenuję codziennie
pisz chłopie , pisz ,bo czytać się chce , a propos czytania to dziś wpadło mi w ręce bieganie...
ale se Fredzio PR w czasopiśmie bieganie zrobił
i nawet fotkę dali z Haile
no szkoda , no szkoda ,że ten Poznań nie był większy...ale za to helikopter latał po trasie
chcecie filmy ? mam mega z mety , Keniole jak na dłoni
pozdrawiam redakcję

pisz chłopie , pisz ,bo czytać się chce , a propos czytania to dziś wpadło mi w ręce bieganie...
ale se Fredzio PR w czasopiśmie bieganie zrobił

no szkoda , no szkoda ,że ten Poznań nie był większy...ale za to helikopter latał po trasie

chcecie filmy ? mam mega z mety , Keniole jak na dłoni

pozdrawiam redakcję
Tomek
http://results.real-berlin-marathon.com ... &event=MALFREDZIO pisze: Ooo - nie wiedziałem. Z jakim czasem ?
Ostatnio zmieniony 15 paź 2008, 12:13 przez lhx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
hmmm, chyba jej lepiej inny sport wychodzi 

Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom 9 Poznań Maraton – biegaczom, rolkarzom i wózkarzom. Dziękujemy wspaniałym kibicom dopingującym zawodników na całej trasie maratonu. Dziękujemy wszystkim którzy przyczynili się do tego, że poznański maraton po raz kolejny okazał się jedną z największych imprez biegowych w Polsce.
Przepraszamy za brak wody i izotoników na ostatnich punktach odżywczych, jednocześnie obiecując, że taka sytuacja nie powtórzy się podczas kolejnych edycji.
Przepraszamy za brak wody i izotoników na ostatnich punktach odżywczych, jednocześnie obiecując, że taka sytuacja nie powtórzy się podczas kolejnych edycji.
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
Komunikat z Biura Maratonu
W niedzielę w Poznaniu odbył się już 9 Poznań Maraton w którym wystartowała rekordowa liczba zawodników.
12 października o godzinie 10:00 na starcie pojawiło się 3167 zawodników w tym 2795 biegaczy, 348 rolkarzy i 24 wózkarzy. W tym roku podium dla Kenii. Zwyciężył Kosgei Mathew z czasem 2:13:45, ustanawiając tym samym nowy rekord trasy. Kolejno na mecie pojawili się Kilimo Julio oraz Mutai John z Ecco Team. Co ciekawe cała trójka Kenijczyków pobiegła poniżej 2:15:00, czego nie udało się jeszcze dokonać żadnemu zawodnikowi w poprzednich edycjach maratonu. Wśród pań triumfowała Arleta Meloch z czasem 2:38:22, ustanawiając tym samym rekord życiowy a tuż za nią uplasowały się Ewa Brych Pająk oraz poznanianka Agnieszka Janasiak (nieoficjalne wyniki).
W ramach maratonu odbyło się szereg imprez towarzyszących, gościliśmy zawodników z 30 państw, biegła drużyna szpiku oraz chodziarz Robert Korzeniowski, który sklasyfikowany został na bardzo wysokim 47 miejscu. Samochód Chevrolet Aveo Plus fundowany przez firmę Chevrolet Szpot wygrał Pan Jan Jałocha z Łomży, który biegł z numerem 2875. Była super pogoda, zespoły muzyczne na trasie oraz mnóstwo kibiców. Biegacze mówią, że wracają do domu z niepowtarzalnymi wrażeniami.
Serdecznie dziękujemy
Już dziś zapraszamy za rok na jubileuszony 10 Poznań Maraton
W niedzielę w Poznaniu odbył się już 9 Poznań Maraton w którym wystartowała rekordowa liczba zawodników.
12 października o godzinie 10:00 na starcie pojawiło się 3167 zawodników w tym 2795 biegaczy, 348 rolkarzy i 24 wózkarzy. W tym roku podium dla Kenii. Zwyciężył Kosgei Mathew z czasem 2:13:45, ustanawiając tym samym nowy rekord trasy. Kolejno na mecie pojawili się Kilimo Julio oraz Mutai John z Ecco Team. Co ciekawe cała trójka Kenijczyków pobiegła poniżej 2:15:00, czego nie udało się jeszcze dokonać żadnemu zawodnikowi w poprzednich edycjach maratonu. Wśród pań triumfowała Arleta Meloch z czasem 2:38:22, ustanawiając tym samym rekord życiowy a tuż za nią uplasowały się Ewa Brych Pająk oraz poznanianka Agnieszka Janasiak (nieoficjalne wyniki).
W ramach maratonu odbyło się szereg imprez towarzyszących, gościliśmy zawodników z 30 państw, biegła drużyna szpiku oraz chodziarz Robert Korzeniowski, który sklasyfikowany został na bardzo wysokim 47 miejscu. Samochód Chevrolet Aveo Plus fundowany przez firmę Chevrolet Szpot wygrał Pan Jan Jałocha z Łomży, który biegł z numerem 2875. Była super pogoda, zespoły muzyczne na trasie oraz mnóstwo kibiców. Biegacze mówią, że wracają do domu z niepowtarzalnymi wrażeniami.
Serdecznie dziękujemy
Już dziś zapraszamy za rok na jubileuszony 10 Poznań Maraton
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
to z tego wynika ,że 187 osób , które wystartowały DNF
Tomek
- soprano99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To ona ten Berlin wyklętym przez Jurka Skarzyńskiego Galołejem biegła??FREDZIO pisze:Arti pisze:Wczoraj mówiła mi, że z założenia było tylko kilka kilometrów. Zresztą słusznie bo 2 tyg temu debiutowała w Berlinie i ukończyłaFREDZIO pisze:No i gdzie ta wasza Kasia Bujakiewicz?
Ooo - nie wiedziałem. Z jakim czasem ?
Wygląda na to, że taksoprano99 pisze:Galołejem biegła??

- soprano99
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Guru Jerzy twierdzi to samo! ten fragment książki czytałem ze cztery razylhx pisze:Wygląda na to, że taksoprano99 pisze:Galołejem biegła??Międzyczasy równe, na fotkach widać, że maszerowała w towarzystwie trenera który podyktował tempo oceniając jej możliwości. Śmiem twierdzić, że niemal każdy może ukończyć w ten sposób maraton i zostać maratończykiem.
Właśnie, dlaczego wyklętym?
Każdy biega jak może, i jak mu się podoba – każdy walczy.
No i bez satyry Panowie – Jerzy guru?
Każdy biega jak może, i jak mu się podoba – każdy walczy.
No i bez satyry Panowie – Jerzy guru?

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jak nie bieg tylko chód to co to za bieg ? 
W taki sposób to każdy dystans można pokonać, tylko limit czasowy musi być odpowiednio "skrojony".

W taki sposób to każdy dystans można pokonać, tylko limit czasowy musi być odpowiednio "skrojony".