Polar M400

puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Panowie i Panie jest gdzieś jakaś promocja na Footpoda? gdzie najtaniej dostać?(tylko ceneo czy jakaś zabłąkana firma ma gdzieś coś taniej) :)
PKO
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:!2
Życiówka w maratonie: 3:10:31

Nieprzeczytany post

W sumie dobre pytanie - po ilu miesiącach taka bateria potrafi się rozładować? Jest gdzieś oficjalne stanowisko od Polara?
Mario82
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Jeśli dobrze pamiętam to chyba specyfikacja h7 mówi że żywotność to 200 godzin, ale jak się ma to do rzeczywistości to już nie wiem :)
Druga sprawa że nie wiadomo w jakim stanie jest bateria już momencie kupna.
mondpas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

puchatek391 pisze:Panowie i Panie jest gdzieś jakaś promocja na Footpoda? gdzie najtaniej dostać?(tylko ceneo czy jakaś zabłąkana firma ma gdzieś coś taniej) :)
A jakie ceny do tej pory wyczaiłeś ?
Wpiszę tu swoje wyniki gdy:
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

najtaniej 235 :szok: , pytam bo może komuś udało się wyhaczyć taniej
Bartuo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zaczęło się. Zegarek przestał się łączyć przez usb, ani ładować. Pewnie uszkodzone gniazdo usb. Oczywiście naprawią na gwarancji, tylko co z tego, skoro jutro wyjeżdżam na kajaki i miałem sobie zapisywać trasę. Jednym słowem d...

A w ostatnią niedzielę biegłem bieg na 10km i zawiesił się po pierwszym kilometrze. Something went wrong.

Czyli dwa razy już mnie zawiódł, a mam go dopiero od końca maja. Nie cały miesiąc. Szkoda.
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam od wczoraj problem z synchronizacją. Polar mnie zadziwia, chyba żadna szanująca się firma nie pozwoliłaby na takie bugi. :D
puchatek391
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

może je jakoś zresetujcie do ustawień fabrycznych, kurde ja nie mam takich problemów
Karolkas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja kupiłam w Sferis.pl i wszystko działa jak należy. Sprzęt sprawuje się naprawdę dobrze, nie miałam z nim żadnych problemów, mało tego zdecydowanie spełnia moja potrzeby. Jeżeli szukacie sprzętu do codziennych biegów zdecydowanie polecam.

Gdyby ktoś szukał podsyłam link z którego ja kupiłam:
www.sferis.pl/szukaj/filtr-dzia%C5%82+I ... tml?q=M400
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy oni codziennie po 21 robią konserwacje tego serwisu? Za każdym razem to samo...
Chwilowa przerwa w dostępności FlowSync związana z konserwacją. Przepraszamy za niedogodności. Spróbuj ponownie później.
Aj, jednak losowo rzucają komunikaty. Teraz dostałem lepszy:
Problem dotyczący komunikacji między oprogramowaniem i serwerem. Spróbuj ponownie. Jeśli problem nie został rozwiązany, skontaktuj się z działem obsługi klienta Polar.
\

Na oficjalnym (nie tym polskim) profilu Polara ludzie wylewają swoje smutki. Wszyscy mają ten problem. Teraz nie piszcie, że u mnie działa, bo kupiłem w sklepie X. :P
kerech
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

matti775 pisze:Czy oni codziennie po 21 robią konserwacje tego serwisu? Za każdym razem to samo...
Chwilowa przerwa w dostępności FlowSync związana z konserwacją. Przepraszamy za niedogodności. Spróbuj ponownie później.
Aj, jednak losowo rzucają komunikaty. Teraz dostałem lepszy:
Problem dotyczący komunikacji między oprogramowaniem i serwerem. Spróbuj ponownie. Jeśli problem nie został rozwiązany, skontaktuj się z działem obsługi klienta Polar.
\

Na oficjalnym (nie tym polskim) profilu Polara ludzie wylewają swoje smutki. Wszyscy mają ten problem. Teraz nie piszcie, że u mnie działa, bo kupiłem w sklepie X. :P
Oczywiście, że nie działa. W moim przypadku v800 i jest dokładnie tak jak mówisz. Synchronizacja po 19 graniczy z cudem (i to ostatnio za każdym razem :/). Z kolei przez telefon się boje bo parę razy się zdarzyło, że wywalił jakiś błąd i trening wziął w łeb.
Jestem zwolennikiem polara i uważam, że v800 to świetny produkt, ale cholera jasna ostatnio to wszystko zaczyna mnie już irytować....
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też jestem zadowolony z m400. Jedyne czego mi brakuje to wyraźniejsze powiadomienie o autolapie. Ty masz wibracje - mam nadzieję, że ona nie jest równie "cicha" co pisk w m400 i faktycznie idzie ja wyczuć w biegu. :D
Myślę, że mimo wszystko powinniśmy się cieszyć z sytuacji - widać, że coś robią. Choć wyłączanie codziennie tego serwisu i brak widocznych poprawek znanych bugow świadczy o niekompetencji. Oby im sie udało zanim ludzie sie zniechęca.
matti775
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Polar zaczyna czytać komentarze na ich globalnym profilu i odpisuje. Są mili i dociekliwi, być może nawet spisuja sobie bugi, które im wypisują ludzie. Jak ktoś chce dodać coś od siebie, to zapraszam. Na ich oficjalny profil mozna się dostać za pomocą tego linka:
https://www.facebook.com/PolarGlobal?br ... ir=DISABLE
Okazuje się, że błędów jest więcej niż tutaj wypisaliśmy. :)
Awatar użytkownika
Tomasz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W pokar flow w notyfikacjach miałem wiadomość, że obecnie jest problem z wolną synchronizacją. Rzeczywiście wlecze się, jednak z zegarka jestem zadowolony nawet przy takich tymczasowych problemach.
kerech
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

matti775 pisze:Ja też jestem zadowolony z m400. Jedyne czego mi brakuje to wyraźniejsze powiadomienie o autolapie. Ty masz wibracje - mam nadzieję, że ona nie jest równie "cicha" co pisk w m400 i faktycznie idzie ja wyczuć w biegu. :D
Myślę, że mimo wszystko powinniśmy się cieszyć z sytuacji - widać, że coś robią. Choć wyłączanie codziennie tego serwisu i brak widocznych poprawek znanych bugow świadczy o niekompetencji. Oby im sie udało zanim ludzie sie zniechęca.
Żeby była jasność, też jestem zadowolony... chociaż wcześniej miałem większą tolerancję do ich błędów ;). Na plus, że faktycznie mają dość dobrze prowadzoną komunikację i powiadamiają o problemach. Przynajmniej wiadomo, że są im znane i coś z tym robią.

Odnośnie wibracji to jest ona odczuwalna. Mogłaby być jeszcze mocniejsza, ale ogólnie mieści się w granicach akceptacji.
Swoją drogą zastanawiające jest dlaczego te wszystkie powiadomienia i dźwięki są takie słabe. W v800 jest podobnie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ