Zainteresowany jestem ze względu na większą pamięć urządzenia i prawdopodobnie dłuższy czas działania.
Poczytam opinie ludzi i wtedy podejmę decyzję.
@cichy70 - liczę na ciebie

Ja testowałem stryda 2 modele i bateria długo trzyma. Rekordów nie robiłem ale 500km powinno wystarczyć .keiw pisze:Ja też poczekam.
Zainteresowany jestem ze względu na większą pamięć urządzenia i prawdopodobnie dłuższy czas działania.
Poczytam opinie ludzi i wtedy podejmę decyzję.
@cichy70 - liczę na ciebie
ciekawe nie wiedziałem o tym.keiw pisze:Mój wytrzymuje około 24h.
Kiedyś robiłem taki test i tu wrzucałem info.
Stryd działa na czas a nie na ilość km.
Wysłane z mojego SM-G950F .
Bardzo możliwe, że dokładność pomiaru będzie lepsza za pomocą nowego softu, który nasz model też dostanie. Nie tylko nowy.kkkrzysiek pisze:Niby wspominają, że dokładność pomiaru ma się jeszcze poprawić, ale na ten moment jest na tyle dobrze, że nie czuję potrzeby wymiany na lepszy model
Tu to opisałem: https://bieganie.pl/forum/viewtopic.php ... 52#p914652Jan123 pisze: Czyli ruszałeś się cały czas 24h a potem padł czy było jakieś ostrzeżenie na zegarku ,że bateria słaba?
Ja bym jednak zalecał daleko idącą ostrożność w aktualizowaniu firmware w starych strydach.Svolken pisze:Bardzo możliwe, że dokładność pomiaru będzie lepsza za pomocą nowego softu, który nasz model też dostanie. Nie tylko nowy.