Dziś chyba jest jakiś dobry dzień na bieganie, mimo, że taki gorąc (przynajmniej u nas, w centralnejrubin pisze:...bardzo przyjemny bieglekko weszło, aż żal, że w planie tylko tyle stało
rubin - komentarze
Moderator: infernal
-
frelka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach

Rubin, ależ ja lubię czytać i oglądać relacje z Twoich treningów! toż to jest miód!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

Hi hi, jesteś modelka pierwsza klasa
A czemu tyłków nie pokazałaś, eee?
Takie bieganie to nie trening, tylko przyjemność, gdzie ten pot i łzy? (łzy ze śmiechu się nie liczą
)
Buty cód miód, w ogóle mi się Inovy podobają, ale na ten mój asfalt to mało przydatne. Ale kiedyś kupię mudclaw'y
Takie bieganie to nie trening, tylko przyjemność, gdzie ten pot i łzy? (łzy ze śmiechu się nie liczą
Buty cód miód, w ogóle mi się Inovy podobają, ale na ten mój asfalt to mało przydatne. Ale kiedyś kupię mudclaw'y
Blogowanie
Komentowanie

- Zaprawiony W Bojach

W takich warunkach jakich biegasz to buty idealne!
Moje trailówki(o klase słabsze)leżą w szafie odkąd śniegu nie ma.
Jak zwykle zazdroszczę terenów biegowych.
Moje trailówki(o klase słabsze)leżą w szafie odkąd śniegu nie ma.
Jak zwykle zazdroszczę terenów biegowych.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Krzychu - tak się składa, że ja z kolei mam wyłącznie trailówki - i muszę ich używać nawet na stadionie
; myślałam nawet, żeby najpierw kupić coś właśnie na asfalt a nowe traile za jakiś czas, ale porządny but terenowy przyda mi się bardziej bo obecne bardzo się wysłużyły;
a tereny?
owszem piękne ... okazuje się, że sporo nawet jest tego w granicach miasta, ale dopiero tuż za nimi zaczyna się prawdziwe eldorado
...
Eeee, Anqua - ale dlaczego akurat tyłków
?
Ala
przestań czytać, a przyjedź do mnie, najlepiej we wtorek wieczorem
następnym razem będzie tu (post 455) :
http://biegajznami.pl/Forum/ZABIEGANI-C ... /Strona-31
a tereny?
...
Eeee, Anqua - ale dlaczego akurat tyłków
Ala
http://biegajznami.pl/Forum/ZABIEGANI-C ... /Strona-31
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach

mam do Was jedynie 300 kmKrzychu M pisze:Alaprzestań czytać, a przyjedź do mnie, najlepiej we wtorek wieczorem
następnym razem będzie tu (post 455) :
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

Sądząc po butach tyły musieliście mieć równie artystycznie ubłoconerubin pisze: Eeee, Anqua - ale dlaczego akurat tyłków![]()
?
Blogowanie
Komentowanie

[quote="rubin"]tyłki były suche - ślizgaliśmy się, ale takie z nas dziki, że nie błoto nas a my błoto 
a już myślałam, że się dokopałaś do reszty zdjęć - tych ocenzurowanych, hehe[/quote
Ślepa jestem, ale myszka może zdziałać cuda - gdzie są?
a już myślałam, że się dokopałaś do reszty zdjęć - tych ocenzurowanych, hehe[/quote
Ślepa jestem, ale myszka może zdziałać cuda - gdzie są?
Blogowanie
Komentowanie

- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Do nas wczoraj dotarły Inov X Talon (ja je zwę Pan Talony) dla żony, fajniutkie kapciuszki w teren, leciutkie. Ciekaw jestem twoich "wrażeń z Inova". Jeśli będziesz chcieć coś na asfalt czy szybsze, płaskie bieganie to na napieraj.pl mają teraz wyprzedaż butów Inova z serii Road - po 250 zł damskie na asfalt chodzą - ale nie znam żadnej opinii na temat tych butów. A tu można upolować takie butki czyli moje ulubione i najlepsze
, my mamy po 2 pary w domku i wszystko co szybko i zawody w tym kicamy, cena okazyjna ale czasem nawet taniej bywa bo żony dwie pary to po 200 zł tu trafiliśmy
http://www.spartoo.pl/New-Balance-W790-x169145.php
http://www.spartoo.pl/New-Balance-W790-x169145.php
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

zastanawiam sie nad podobnym modelem:
http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... zolte.html - bo potrzebuję czegoś też na asfalt;
o x-talonach myślałam, ale na tych zawodach które mam w planie (połówki w tatrzańskim, gorczańskim i babiogórskim parku narodowym) lepiej nadadzą się trailroc'ki - bo są bardziej uniwersalne - trochę tam jest asfaltowych przelotówek, no i są ciutke szersze z przodu - a to z kolei przyda się na dłuższych biegach
trailroc'ki też tam kupiłam ... ze sporym rabatem
- na konto kolegi (trochę tego miele, więc uzbierał sobie zniżek) a wczoraj dostałam sms'a z modelami na które ma jeszcze dodatkowe rabaty, muszę tylko znaleźć chwilę i poczytać 
http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... zolte.html - bo potrzebuję czegoś też na asfalt;
o x-talonach myślałam, ale na tych zawodach które mam w planie (połówki w tatrzańskim, gorczańskim i babiogórskim parku narodowym) lepiej nadadzą się trailroc'ki - bo są bardziej uniwersalne - trochę tam jest asfaltowych przelotówek, no i są ciutke szersze z przodu - a to z kolei przyda się na dłuższych biegach
trailroc'ki też tam kupiłam ... ze sporym rabatem
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Fajne te Inowejty
I lekkie bardzo, niech Ci służą 
Ale strach pomyśleć, jak szybko w nich będziesz biegać
Ale strach pomyśleć, jak szybko w nich będziesz biegać
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Niestety nie znam nikogo, kto biegał w Inovach na asfalt, nigdy nawet z opinią się nie spotkałem na ten temat, trudno mi sobie też wyobrazić by były lepsze od tych NB - to już musiałbym empirycznie sprawdzać by w to uwierzyć
. Co do niskich stuptutów biegowych to te z Inova mogę polecić, mamy je i są bardzo w porządku, mam jeszcze czapeczkę z tej firmy - wersja na deszcz, też fajna sprawa jak pada.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce