WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
- Życiówka w maratonie: brak
Ogólnie to cała ta akcja z samsungiem to jedna wielka tragedia.
W pierwszym info o akcji na stronie biegambolubie -link Jest dokładnie napisane: "Tworzymy drużyny BiegamBoLubię - każda miejscowość swoją". A teraz w nowym biegambolubie - link drużyna ma zwać się "BbL + miejscowość" - totalna porażka cała ta wasza akcja.
Jak nie potraficie zrobić takiej prostej "akcji" to odpuście sobie ćwierkanie o partnerstwie w z samsungiem.
Mimo braków i niedociągnięć ze strony programistów którzy robili tą appkę dla samsunga (mam wybiegane w historii w aplikacji 69km a naliczone 48zł) to zasady są od początku jasne a tutaj wszystko jest kontrowersyjne.
Póki co z zespołów BbL znalazłem tyle:
(przeszukiwałem miejscowości z pierwszej strony forum BbL)
- "BBL WROCŁAW" - 1 osoba - 10 zł,
- "BbL Toruń" - 1 osoba - 0 zł,
- "BbL Białystok" - 1 osoba - 3 zł,
W pierwszym info o akcji na stronie biegambolubie -link Jest dokładnie napisane: "Tworzymy drużyny BiegamBoLubię - każda miejscowość swoją". A teraz w nowym biegambolubie - link drużyna ma zwać się "BbL + miejscowość" - totalna porażka cała ta wasza akcja.
Jak nie potraficie zrobić takiej prostej "akcji" to odpuście sobie ćwierkanie o partnerstwie w z samsungiem.
Mimo braków i niedociągnięć ze strony programistów którzy robili tą appkę dla samsunga (mam wybiegane w historii w aplikacji 69km a naliczone 48zł) to zasady są od początku jasne a tutaj wszystko jest kontrowersyjne.
Póki co z zespołów BbL znalazłem tyle:
(przeszukiwałem miejscowości z pierwszej strony forum BbL)
- "BBL WROCŁAW" - 1 osoba - 10 zł,
- "BbL Toruń" - 1 osoba - 0 zł,
- "BbL Białystok" - 1 osoba - 3 zł,
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Krzysztofie,
to nie żadne kontrowersje, ale zwykła techniczna zmiana. Okazało się, że nie można wprowadzić więcej niż 20 znaków w nazwie drużyny, więc BiegamBoLubię i miejscowość może się nie zmieścić. Ale to nie oznacza, że drużyny nazwane BiegamBoLubię nie będą się liczyć.
to nie żadne kontrowersje, ale zwykła techniczna zmiana. Okazało się, że nie można wprowadzić więcej niż 20 znaków w nazwie drużyny, więc BiegamBoLubię i miejscowość może się nie zmieścić. Ale to nie oznacza, że drużyny nazwane BiegamBoLubię nie będą się liczyć.
- beata
- Ekspert/Trener
Zapraszam raz jeszcze na jutrzejszy trening !
Poza atrakcjami zwyczajowymi - czyli treningiem - atrakcją dodatkową będzie gość specjalny - Wojtek Staszewski, inicjator i propagator akcji Polska Biega, szef Kancelarii Sportowej Staszewscy, a przede wszystkim trener i ekspert od biegania
Zapraszamy !
Poza atrakcjami zwyczajowymi - czyli treningiem - atrakcją dodatkową będzie gość specjalny - Wojtek Staszewski, inicjator i propagator akcji Polska Biega, szef Kancelarii Sportowej Staszewscy, a przede wszystkim trener i ekspert od biegania
Zapraszamy !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
Dwa cytaty z waszej strony:Justyna Grzywaczewska pisze:... Ale to nie oznacza, że drużyny nazwane BiegamBoLubię nie będą się liczyć.
Nazwa drużyny to BbL i po spacji – nazwa miejscowości
.Pamiętaj, że liczą się tylko kilometry przebiegnięte jako członek drużyny
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo w dzisiejszych zajęciach, a przede wszystkim dziękujemy naszemu gościowi - Wojtkowi Staszewskiemu, za solidną sesję rozciągania .
Było gorąco - w sumie nic nowego ostatnio . Zatem głównie leżeliśmy na trawie, ale nie tylko .
Do zobaczenia za tydzień !
Było gorąco - w sumie nic nowego ostatnio . Zatem głównie leżeliśmy na trawie, ale nie tylko .
Do zobaczenia za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Philippos
- Wyga
Hej,
Czy znajdą się chętni do wystartowania w Maratonie Warszawskim pod szyldem BBL?
Do klasyfikacji drużynowej potrzeba min. 5 osób, w tym jednej płci pięknej. Także na dzień dzisiejszy odliczając moją osobę brakuje czterech Jak nie skompletujemy "warszawskiego" składu to poszukamy na forum ogólnopolskim, tudzież spróbuję zachęcić innych znajomych. Niemniej wierzę, że się chętni znajdą.
F.
Czy znajdą się chętni do wystartowania w Maratonie Warszawskim pod szyldem BBL?
Do klasyfikacji drużynowej potrzeba min. 5 osób, w tym jednej płci pięknej. Także na dzień dzisiejszy odliczając moją osobę brakuje czterech Jak nie skompletujemy "warszawskiego" składu to poszukamy na forum ogólnopolskim, tudzież spróbuję zachęcić innych znajomych. Niemniej wierzę, że się chętni znajdą.
F.
-
- Rozgrzewający Się
Co do maratonu to ja niestety nie dam rady, ale na biegnij warszawo jestem chętny
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49
W dniu 18 sierpnia 2012 roku, podczas Chmielaków Krasnostawskich (Święta Chmielarzy i Piwowarów) będzie miał miejsce I Półmaraton Chmielakowy.
Do tej pory swój udział zadeklarowało ponad 219 osób.
Serdecznie zapraszam wszystkich do zapisów i uczestnictwa w I Półmaratonie Chmielakowym.
Więcej informacji znajdziecie na
http://www.facebook.com/PolmaratonChmielakowy
i na oficjalnej stronie: http://krasnystaw.pl/maraton
Do tej pory swój udział zadeklarowało ponad 219 osób.
Serdecznie zapraszam wszystkich do zapisów i uczestnictwa w I Półmaratonie Chmielakowym.
Więcej informacji znajdziecie na
http://www.facebook.com/PolmaratonChmielakowy
i na oficjalnej stronie: http://krasnystaw.pl/maraton
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękujemy za zaproszenie!
Ja tymczasem zapraszam na nasze sobotnie zajęcia na Skrze !
Jak co tydzień widzimy się o 9.30 na stadionie tartanowym.
Zapraszamy serdecznie wszystkich !
Ja tymczasem zapraszam na nasze sobotnie zajęcia na Skrze !
Jak co tydzień widzimy się o 9.30 na stadionie tartanowym.
Zapraszamy serdecznie wszystkich !
- beata
- Ekspert/Trener
W razie deszczu biegamy .AniaM pisze:Czy razie deszczu zajęcia są odwołane? Czy lepiej przyjechać, bo być może przestanie padać
Zapraszamy w każdą pogodę, był już i deszcz, i wiatr, i śnieg .
Jutro padać nie powinno, właśnie zbiera się na burzę i do jutrzejszego ranka powinno się wyburzyć. Będzie za to nareszcie nieco chłodniej.
Zapraszamy serdecznie !
-
- Dyskutant
Dziękuję Cieszę się ogromniebeata pisze:W razie deszczu biegamy .AniaM pisze:Czy razie deszczu zajęcia są odwołane? Czy lepiej przyjechać, bo być może przestanie padać
Zapraszamy w każdą pogodę, był już i deszcz, i wiatr, i śnieg .
Jutro padać nie powinno, właśnie zbiera się na burzę i do jutrzejszego ranka powinno się wyburzyć. Będzie za to nareszcie nieco chłodniej.
Zapraszamy serdecznie !
- beata
- Ekspert/Trener
Dziś były tańce i trochę gimnastyki .
- beata
- Ekspert/Trener
A na koniec też trochę biegania. Bo lubimy .
Dziękujemy wszystkim za dzisiejsze zajęcia i zapraszamy za tydzień !
Dziękujemy wszystkim za dzisiejsze zajęcia i zapraszamy za tydzień !