W innym sklepie były też tanie Nike Free 3.0 ale tylko rozmiar 40 więc trochę maławe.
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:03
- Życiówka w maratonie: brak
No to akurat outlet Pumy(ale tak, lubię i dobrze mi się w nich biega), były też mobiumy elite v2 za 225zł. W damskich była nędza, żona nawet nie miała co pooglądać
.
W innym sklepie były też tanie Nike Free 3.0 ale tylko rozmiar 40 więc trochę maławe.
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
heloł
u nas paaaaada
jak to dobrze ze ide do pracy
gorzej bedzie jutro bo mam miec wolne a zalegać w domu cały dzien to srednia przyjemnosc
no ale cos ugotuje ,pobiegam i sie ...zdrzemne
moze na solariuma pojde sie zagrzac
spróbuje poczytac ksiazke:zaczełam ją z koncem listopada,przebrnęłam przez 20 kartek i...i musze zaczacod poczatku
jakas taka mało wciagajaca...
Miłego dzionka dla Was
u nas paaaaada
Miłego dzionka dla Was
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach

Dzisiaj ja wróciłem po 2 min. treningu 
Wszelkie objawy wskazują na ITBS. Pierwsze objawy zaczęły się w zeszłym tygodniu - lekki ból po zewnętrznej stronie kolana. W sobotę tak super mi się biegło, że mimo odczuwalnego czasami bólu, walnąłem pierwszą w życiu 15-kę i chyba się załatwiłem.
W niedzielę rano ledwo chodziłem, ale dzisiaj rano było OK... dopóki nie zacząłem biec

Roluje od kilku dni, ale to chyba tak szybko nie przechodzi. Martwi mnie to, bo byłem w takim fajnym ciągu treningowym z formą na wiosnę... a teraz to się przesunie
Wszelkie objawy wskazują na ITBS. Pierwsze objawy zaczęły się w zeszłym tygodniu - lekki ból po zewnętrznej stronie kolana. W sobotę tak super mi się biegło, że mimo odczuwalnego czasami bólu, walnąłem pierwszą w życiu 15-kę i chyba się załatwiłem.
Roluje od kilku dni, ale to chyba tak szybko nie przechodzi. Martwi mnie to, bo byłem w takim fajnym ciągu treningowym z formą na wiosnę... a teraz to się przesunie
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

Spokojnie z tym ITBS, może po prostu lekkie przeciążenie. Odpuść minimum na tydzień (a lepiej na 2) bieganie. I serio odpuść a nie, że jak przestanie boleć to sobie piąteczke walniesz
.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
dobrze koledzy prawią czarnyfiszu
wiesz, początki są różne, często coś tam strzyka, boli, kuleje, po ok.2 latach przechodzi
przynajmniej u mnie tak jest 
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

u kanapowców, którzy mało sie ruszali nawet 3, także tego 
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

cierp ciało jakżeś chciało, czy jakoś tak
zdrówka!
zdrówka!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Cześć wszystkim!
Najlepszego w Nowym Roku! 
Kojer, obczaj TKMaxxa, są Pumy 300, New Balance, Brooksy po sporej taniości (a przynajmniej były tydzień temu).
Kojer, obczaj TKMaxxa, są Pumy 300, New Balance, Brooksy po sporej taniości (a przynajmniej były tydzień temu).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

Wczoraj w Magnolii były tylko jakieś NB w śladowej ilościkachita pisze:Cześć wszystkim!Najlepszego w Nowym Roku!
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach

A kiedy ten lód? Przed czy po rozciąganiu, bo trochę to mi nie pasuje... Najpierw mam mięśnie rozgrzać i porozciągać a potem je schłodzić? Trochę to dziwneASK pisze:I rozciaganko! Stan przy stole, biurku, noge poloz na stole/biurku jak do siadu po turecku.
I fizjoterapeuta niech cie wymasuje.
I lod przykladaj