Pisząc o przedłużeniu, to miałem na myśli to co własnie joycat ostatnio powiedziała, że warto było by dystans wydłużyć.
I to możemy ławto zrobic nastepnym razem (ale nie w nocy:)) - poprzez dodanie dodatkowej petli 2 km. Ci którzy będą chcieli skończyc wcześniej to skończą po 8,5 km a Ci którzy będą chcieli biec dalej spokojnie to zrobią jeszcze 2,2 km.
I dalej - Ci którzy pozostaną - mogą biec szybciej.
Ostatnio Pit zaczał bardzo szybko - dużo za szybko - na początku według wykresu to było nawet 3:15/km potem około 3:40/km ale to nadal było bardzo szybko.
Tydzień wcześniej jak prowadziłem, to zaczęliśmy około 4 min/km, potem było troszkę szybciej ale nie szybciej niz 3:53 min/km.
Tak więc następnym razem proponuję, że Pit prowadzi grupe dla ultra twardzieli (około 3:15 - 3:40 min/km - Paweł ma byc więc Pit powinieneś mieć przynajmniej jednego partnera
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
) a ja poprowadze tempo dla soft twardzieli - około 4:30 km (potem moze dla tych co sie okaze że nie są tacy soft zblizymy sie do 4 min/km ??) - hej soft twardziele i twarzielki - co wy na to?