No tak. Po zalozeniu moje palce byly od gory caly czas "smyrane", nie lubie tegokeiw pisze:O co chodzi z tymi zbyt niskimi noskami?
Mi tam nic nie przeszkadza.
Miałeś jakieś dziwne odczucia?
Dzieki, bylo ok, wiecej na bloguPowodzenia jutro.
No tak. Po zalozeniu moje palce byly od gory caly czas "smyrane", nie lubie tegokeiw pisze:O co chodzi z tymi zbyt niskimi noskami?
Mi tam nic nie przeszkadza.
Miałeś jakieś dziwne odczucia?
Dzieki, bylo ok, wiecej na bloguPowodzenia jutro.
Nie ma zadartych palcow. A juz na pewno nie jak stoje i sie nie ruszam.yacool pisze:Zadarte palce są wskazówką o pojawiającej się dysfunkcji.
Nie wiem jaka maja powatrzalnosc produkcji, ale ten egzemplarz, ktory mierzylem (innych w tym rozmiarze nie bylo) wlasnie taki byl.Qba Krause pisze:czyli przód szeroki, ale płytki? :D
Czyli co? Zamawiać pół numeru mniejsze niż inne buty?A number of people felt that the sizing was bigger than what they were used to
Jeżeli escalante to tak, jeżeli lone peak to pół rozmiaru większe.trivelo pisze:Czyli co? Zamawiać pół numeru mniejsze niż inne buty?
Mam buty Adidas EB3 i Glide8 w rozmiarze 45 i 1/3; NB Zante 3 w rozmiarze US: 11.5; UK: 11; EU: 45.5; natomiast Altra Escalante mam EU 45, US 11, UK 10.trivelo pisze:Jak wygląda rozmiarówka Altra?
W porównaniu do innych popularnych u nas w kraju marek.
..