Gorzów Wielkopolski- ul. Wyszyńskiego- sobota 9:30 !
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: sprawdzę
- Życiówka w maratonie: sprawdzę
Dzisiaj zaliczony taki jesienny bieg: http://www.biegtransgraniczny.pl/
Przy weekendowych wyczynach chłopaków w Berku to czas słabiutki, no ale jak dla mnie nie jest źle Ale do złotego medalu troszkę zabrakło, może gdybym wiedział, że jest tak blisko...
Imprezkę szczerze polecam /wiosenną edycję też/.
Przy weekendowych wyczynach chłopaków w Berku to czas słabiutki, no ale jak dla mnie nie jest źle Ale do złotego medalu troszkę zabrakło, może gdybym wiedział, że jest tak blisko...
-
- Dyskutant
ozilek pisze:Dzisiaj zaliczony taki jesienny bieg: http://www.biegtransgraniczny.pl/
Jeśli gratulacje były za to co wyżej to dzięki!
PS.
Ale kim w takim razie jest ten Bartek?
-
- Dyskutant
Hej!Potrzebuje jakiś kontakt do Wojtka lub innej osoby startujacej w Poznaniu w maratonie.Chodzi tylko o odbiór pakietu.Na @ przeslalbym swoją kartę zgloszeniowa uprawniającą do odbioru pakietu w imieniu innej osoby.
Grzesiek
Grzesiek
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Już w najbliższą sobotę jesienny Test Coopera BiegamBoLubię!!! Zapisy ruszają o godzinie 9:30 na stadionie przy ulicy Wyszyńskiego!!! UDZIAŁ BEZPŁATNY!!! ZAPRASZAM!!!
-
- Wyga
Jeśli chodzi o kontakt do Wojtka to mam numer kom., ale nie wiem czy wypada tak na forum udostępniać Jeśli masz możliwość to podskocz do mnie do sklepu to Ci podam
-
- Wyga
Już w najbliższą sobotę kolejne spotkanie BiegamBoLubię!! Serdecznie zapraszam!! Trening będzie miał luźną formę, rozruchu przed niedzielnym startem zBiegiemNatury, choć Ci, którzy będą chcieli się zmęczyć na pewno znajdą również coś dla siebie Zapraszam o 9:30 na stadion przy ulicy Wyszyńskiego!!!
-
- Dyskutant
100 osób na tej trasie?oj grubo bedzie,pachnie gipsem
Seba wczoraj tam biegalem i hmm jakby pewne odcinku motorem/quadem ktos rozjechal.No ewentualnie to sprawka dzikow...a krzaczory dalej rosną;(
Seba wczoraj tam biegalem i hmm jakby pewne odcinku motorem/quadem ktos rozjechal.No ewentualnie to sprawka dzikow...a krzaczory dalej rosną;(