GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

jaca941
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czy jutro jest test coopera?
New Balance but biegowy
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie przewidujemy jtro testu, ale jeśli ktoś ma ochotę to nie ma problemu...
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapraszamy jutro na cotygodniowe zajęcia. Będzie możliwość sprawdzenia się w biegu na 5000 m(dla chętnych oczywiście).Na podstawie wyniku zaproponujemy czasowy plan biegu na dłuższych dystansach, biegach ulicznych itp.Czekamy na osoby, które jeszcze się wahają czy przyjść...Naprawdę warto.Najważniejsze zrobić pierwszy krok.Do jutra do 9.30, stadion lekkoatletyczny AWFiS Gdańsk.
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

Jak tam nasi Nocni Biegacze dzisiaj??

czy mam zapamiętać mój dzisiejszy superczas na 5k, czy lepiej puścić w niepamięć ?? ;-)

KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czasy można mi przesłać zarówno z porannego treningu jak i wieczornego biegu, prześlę Wam prognozy na dłuższe dystanse.
krzysiekb3@wp.pl
Gratuluję Wszystkim, zarówno porannym jak i wieczornym biegaczom na 10 km, jestem z Was dumny!
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie :) swoją przygodę z bieganiem zacząłem w marcu, ale za sobą mam już cztery oficjalne biegi: Szpęgawski (Starogard), Solidarności (Sztum), Papiernika (Kwidzyn) i Świętojański (Gdynia) :) Biegam sam, ale z przyjemnością spróbowałbym się w większej grupie, więc chętnie dołączyłbym do sobotniego biegania :) W tym tygodniu ograniczają mnie egzaminy, ale mam nadzieję, że w następną sobotę będę mógł pojawić się na stadionie :) Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

eeee, znowu będę wyprzedzana !!!! :hejhej:
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wakacje, wakacjami, ale oczywiście jutro biegamy...9.30
Darek Z.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,
Prawie od samego początku uczestniczę regularnie w akcji „BiegamBoLubię”. Atmosfera na bieżni jest bardzo miła. Wszystkie osoby, które spotkałem do tej pory są bardzo sympatyczne. Dzięki temu w sobotni poranek można poprawić sobie humor i samopoczucie.
Niestety jak na złość dowiedziałem się dzisiaj pracy, że będę musiał w najbliższy weekend wyjechać na około 3 miesiące do Holandii. Tym samym bańka związana z moim uczestnictwem w przyszłorocznej olimpiadzie w Londynie prysła. Jeszcze nie byłem zdecydowany co do dystansu, na którym miałbym pobiec. Wszystko miało zależeć od tego, na którym z nich udałoby mi się poprawić do końca roku rekord świata. Decyzje muszą być zawsze przemyślane. W zaistniałej sytuacji raczej nie będę w stanie odbudować swojej formy, która systematycznie rosła. Wiem, wiem co niektórzy mogą sobie teraz pomyśleć (o ile jeszcze czytają). Ale fajnie sobie pomarzyć od czasu do czasu. A to w dużej mierze zasługa biegania. Ono potrafi w dużym stopniu poprawić człowiekowi samopoczucie. U mnie czasami chyba aż za bardzo. Dlatego zachęcam bardzo niezdecydowanych, aby dołączyli w sobotę do grupy na bieżni AWF-u. Nie patrzcie na pogodę, że to może za zimno, albo że deszczyk pada. To naprawdę nie ma żadnego znaczenia. Zobaczycie, że po zajęciach będziecie mieć lepszy humor.
Mam nadzieję, że akcja „BiegamBoLubię” będzie cały czas kontynuowana. Jak tylko wrócę, to do Was z powrotem dołączę. Naprawdę bardzo fajnie mi się z Wami biegało. Pozdrawiam bardzo wszystkich uczestników i świetnych trenerów Asię i Krzyśka.
Tak na marginesie: Panie Krzyśku! Chciałbym usprawiedliwić uczestników za nie najwyższą frekwencję na forum w ostatnim czasie. Ja sam piszę na tym forum pierwszy raz. Po prostu każda osoba z sobotniej grupy za pewno bardzo intensywnie trenuje każdego dnia i nie ma czasu i siły na to, aby coś jeszcze napisać.
Dobrze Asia, że poczekałem ostatnio na zegarek, po w przeciwnym wypadku zmuszona była być mi go dowieźć do Rotterdamu.
Ok, na dzisiaj kończę. Muszę iść za chwilę trochę pobiegać, aby mi się znowu humor poprawił po nie najlepszej dla mnie informacji z pracy.
Jeszcze raz wszystkich gorąco pozdrawiam. Jeśli tylko będę miał dostęp do internetu, to będę się dopytywał o Waszą formę i postępy. Do zobaczenia.
marek&ola
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:51:24

Nieprzeczytany post

Wiem jak to jest, mnie wywiało do pracy do Niemiec i mogę biegać na stadionie tylko co 2 tygodnie. Tutaj też staram się biegać ale to już nie to samo co z dużą grupą. Pozdrawiam i do zobaczenia za 2 tygodnie.
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzymaj się Darek i wracaj do nas szybko...będziemy czekali, oczywiście biegając!
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dla aktywnie spędzających wakacje jutro tradycyjnie 9.30 na stadionie przy wejściu...
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jako, że pierwszy raz się jutro pojawię - szatnia jakaś jest udostępniona? :) i jakie wejście? na teren awf, czy już gdzieś przy wejściu na bieżnie? :)
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na terenie AWF przy wejściu na stadion lekkoatletyczny.
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki dzięki, trafiłem ;) naprawdę bardzo sympatycznie się biega :) jedyny problem to praca, w lipcu praktycznie każda sobota pracująca, ale może uda się coś pozamieniać i chociaż z dwa razy się pojawić :)
ODPOWIEDZ