Mówimy tu o modach. Myślę że bieganie u mnie wzięło się właśnie ze wstrętu do mód. Jak coś jest modne to od razu budzi moje podejrzenia, kojarzy się z utratą indywidualności. Moda to wynalazek ludzi z marketingu. A że za nimi nie przepadam to mody też mam raczej gdzieś. Dlatego sobie zasuwam po krzaczorach czasem w byle łachu. Właśnie usłyszałem od kolegi w robocie że jogger w krótkich gaciach głupio wygląda, jak już biegać to w długich. Jasna więc sprawa że jutro na trening żadnych leginsów nie założę tylko krótkie spodenki.
Bieganie nie jest cool :(
- Janek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A tak na marginesie to teraz mówi się wporzo a nie cool
.
Mówimy tu o modach. Myślę że bieganie u mnie wzięło się właśnie ze wstrętu do mód. Jak coś jest modne to od razu budzi moje podejrzenia, kojarzy się z utratą indywidualności. Moda to wynalazek ludzi z marketingu. A że za nimi nie przepadam to mody też mam raczej gdzieś. Dlatego sobie zasuwam po krzaczorach czasem w byle łachu. Właśnie usłyszałem od kolegi w robocie że jogger w krótkich gaciach głupio wygląda, jak już biegać to w długich. Jasna więc sprawa że jutro na trening żadnych leginsów nie założę tylko krótkie spodenki.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
kledzik
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Quote: from PAwel on 2:11 pm on Aug. 7, 2003
...pomijam biegaczy nuworyszy, którzy noszą buty na 600 złotych i mają Polara S810i)
kledzik