Ciekawe jakie obiektywnie ma to przelozenie na trening. Motywuje do zwiekszania tempa czy wrecz utwierdza w stagnacji, aby nie rozpedzic sie za szybko..
Z gadaniem czy bez
-
kubaz
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 54:44
- Kontakt:
W czasie biegu lubie odpalic sobie powiadomienia glosowe, gdzie co 250m mily, damski glosik informuje mnie o przebytym kilometrazu i prawdopodobnym czasie ukonczenia. Ciekaw jestem jak to jest u Was. Lubicie jak wam gada co jakis czas czy wolicie biec w nieswiadomosci?
Ciekawe jakie obiektywnie ma to przelozenie na trening. Motywuje do zwiekszania tempa czy wrecz utwierdza w stagnacji, aby nie rozpedzic sie za szybko..
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Jawegiel
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Ja mam wgranego Hołka i jak informuje, co 250 metrów radar, to mi tętno rośnie do interwałowego.
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Mily i przyjemny głos czeka na mnie w domu. W czasie biegu wole być sam z soba.
- Dhuza
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 50
- Życiówka w maratonie: brak
Słucham muzyki z słuchawek bluetooth, czasem z kimś rozmawiam jak zadzwoni (też przez słuchawki), będę próbował podcastów i audiobooków, głosów z endomondo czy jakichkolwiek innych nie znoszę 
-
BiegiemZaMarzeniami
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 42:36
- Życiówka w maratonie: 3:53:10
- Kontakt:
Na początku biegałem ze smartfonem. Do biegania endo i powiadomienia co 500m (na dłuższych biegach co 1km). Oprócz tego zawsze miałem ze sobą słuchawki i słuchałem muzyki. Później słuchałem audiobooków. Po zakupie zegarka z GPS przestałem brać ze sobą telefon. Zegarek ustawiony na pętle 1km. Z perspektywy czasu widzę, że lepiej mi się teraz biega bez słuchania czegokolwiek. Biegnąć coś konkretnego i słuchając muzyki/podcastów nie byłem dobrze skupiony ani na jednym ani na drugim. Teraz mogę dobrze realizować założony trening i przy okazji jest dużo czasu by przemyśleć wiele spraw.
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
+100