Sent from Tapatalk
Chyba od dziś, bo 10 dni temu deklarowałeś:Jurek z Lasu pisze: nie piję alkoholu.
co prawda w innym wątku, więc może co wątek, to inne wcielenie.Jurek z Lasu pisze:Sekretne prawdy odkrywam na żywo, przy kieliszku dobrego wina.
No nie wiem, no wiesz kazdy jest inny pod wzgledem fizjologii, biochemii i potrzeb.Jurek z Lasu pisze:Taktyka biegu wydaje się genialna, widzę że masz w tym kierunku pewne doświadczenia.Yahoo pisze:Biegnij za jakas dziewczyna ktora ma wolniejsze tempo niz ty, a bedziesz na mecie zadowolony i jak jeszcze razem wbiegniecie i podniesiecie razem rece, bezcenne i zdjecie na mecie mozesz wychwycić. XD.![]()
Na co więc zwróciłbyś uwagę w Swoim treningu by dobrze przygotować się do takich zawodów? Interwały, tempa progowe, przebieżki, trening funkcjonalny, wieloskok, skipy? W którym kierunku należałoby pójść?
Radość z biegu po biegu mam wtedy gdy biegnę dla siebie, a nie dla wyniku. Ale nie umiem powiedzieć jaki plan do tego ułożyć, bo obecnie plany mam w głębokim poważaniuCzy można tak ustawić plan treningowy aby wolniej dobiegać do mety, a za linią mety być szczęśliwszym niż by się dobiegło szybciej?
Wiem, masz trzecie oko rozwinięte = masz fenomenalna intuicje proastralna. Xd.Dorotka Gonitwa pisze:Kolego kobiet nie znasz?!!!
My mamy oczy naokoło głowy, nic nam nie umknie. Poza tym to atawistyczna cecha tzw. zasada numer jeden w prokreacji.
Zresztą stosując się do ćwiczeń Yacoola bieganie z twarzą skierowaną w tył to pikuś.