Witajcie. Muszę się jednak pożegnać z Zantusiami, no nie pasujemy do siebie.
Kupione wysyłkowo 11.12.2015r. w sklepie ŚwiatBiegacza w Poznaniu. Oczywiście z oryginalnym pudełkiem i paragonem.
Buty mają dokładnie 108 km przebiegu wyłącznie po kostce brukowej. Podeszwa jest trochę przybrudzona, no nie ukrywam - nie miałem zamiaru ich specjalnie prać czy szorować. To są delikatne przybrudzenia, nie biegałem w nich po jakimś błocie czy nawet po lesie. Wkładki są praktycznie jak nowe, biegałem w swoich. Tak samo sznurowadła - na zdjęciach widać, że buty mają wyjęte sznurowadła. Wolałem biegać w swoich.
Cena: 259,95 (istnieje możliwość wystawienia na allegro, jeśli komuś na tym zależy).
Kwestia przesyłki -
Wysyłka normalną paczką Pocztą Polską bez pobrania - koszt biorę na siebie.
Dodatkowe pobranie/ubezpieczenie/otwarcie przy odbiorze - ja płacę za przesyłkę do kosztu wysyłki normalną paczką, za pozostałe opcje dopłaca kupujący.
Wysyłka kurierem - całość wysyłki opłaca kupujący. Zawsze mam dużo problemów z wysyłką kurierem, bo w mojej okolicy jeżdżą gdy jestem w pracy i potem się ganiam z nimi po powiecie.
Istnieje możliwość wysyłki przez InPost - koszty pokryję ja jeśli ktoś się zdecyduje na taką opcję.
I najważniejsze: zdjęcia - zrobione 02.01.2015 (daję link do albumu, bo za nic w świecie nie potrafię uzyskać linku do miniatur :D)
http://imgur.com/a/murU5
Zostawię jeszcze kontakt ciut szybszy niż pw na forum - 518470721