Sprzedam wózek do biegania Bob Ironman
-
Karolina01
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sprzedam wózek biegowy Ironman Bob. Jest to jeden z najlepszych wózków w kategorii wózków biegowych. Jego główną cechą jest sztywne, przednie koło bez jakiejkolwiek możliwości obrotu. Takie rozwiązanie to gwarancja bezpieczeństwa nawet podczas bardzo szybkiego biegu i na nierównym podłożu. Wózek ma duże pompowane koła, dlatego świetnie sprawdza się na nierównym podłożu. Jego nierdzewna konstrukcja wykonana jest z wytrzymałego aluminium. Jest bardzo lekki - waży 10kg. Posiada dwa hamulce - nożny i ręczny, co gwarantuje bezpieczeństwo dziecka. Siedzisko jest komfortowe i mocno wyprofilowane. Ogranicza to wstrząsy i zwiększa bezpieczeństwo. Model szczególnie przypadnie do gustu rodzicom wspólnie uprawiającym bieganie. Bardzo łatwy system rozkładania i składania. Idealnie łączy spełnianie swoich pasji ze spędzaniem czasu z dzieckiem. Prowadzi się go naprawdę idealnie. Sprzedaję go z ciężkim sercem, bo dla mnie był idelany - niestety synek woli jeździć w wózku za rowerem. Wózek jest jak nowy, nie posiada praktycnzie żadnych śladów użytkowania, bo zdążyłam go użyć tylko 3 razy. Zakupiłam go w kwietniu w sklepie stacjonarnym w cenie 2400zł. Sprzedaję po okazyjnej cenie 1600zł, bo niestety w przeprowadzce zaginął mi paragon. Miałam okazję testować kilka wózków biegowych i ten zdecydowanie nie ma sobie równych. Naprawdę polecam.