[Sprzedam] Orlen Warsaw Marathon 2015 bez numeru startowego

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja nadal gwyn nie wiem o co ci chodzi.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzieki Ci tapatalku! Dzieki TOBIE nie ominela mnie TAKA perelka! Po zakonczeniu sprzedazy calosc watku powinna zostac przeniesiona do tematu "Fortunki"
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Qba, jeśli nie wiesz o co chodzi to może kupiłbyś ode mnie butelkę po czarnym Johny Walker? Sprzedam Ci za stówkę, bardzo ładna, i dorzucę szklaneczkę do whisky (dostałem jak kupowałem tą flaszkę). I jeszcze reklamówkę gratis dodam (też mi dali).
Od razu wyjaśniam, że nie zależy mi jakoś specjalnie na kasie, ale na tym, aby pozbyć się tego z domu. Chciałbym jednak, żeby rzeczy trafiły do tych, którzy ich potrzebują, dlatego też cena nie jest za niska, aby nie zachęcać kogoś, kto po prostu bierze, bo "po taniości".
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Boskie! Gdzie czipsy! I moje piwo bezalkoholowe!
Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

Znalazlem inny patent na pozbywanie sie koszulek. Biore rozmiary S i rozdaje dzieciakom. Frajer ze mnie.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MEL., ja wiem że sporo idiotów chodzi po świecie, ale bez przesady, tacy którzy by Twój zestaw wzięli za osiem dych nie zdarzają się jednak za często. A już próbując sprzedać to przez internet w ogóle nie trafiasz do grupy docelowej - analfabetów nie umiejących korzystać z komputera.

Sposób jest inny, zamiast się publicznie ośmieszać trzeba po prostu wysilić trochę szare i każde zawody możesz opieprzyć po zerowych kosztach. Po prostu zapisuj się na biegi tylko przez internet, i nigdy wcześniej niż 14 dni przed imprezą. Po biegu odpinasz grzecznie numer, wraz z agrafkami wrzucasz z powrotem do pakietu startowego i oddajesz ten cały chłam organizatorowi wraz z papierem odstąpienia od umowy zawartej na odległość. Tu masz wzór.

Nie ma za co.
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

Gwynbleidd pisze:tacy którzy by Twój zestaw wzięli za osiem dych nie zdarzają się jednak za często.
A wiesz jak/dlaczego powstał eBay w 1995?
grzechu_wroc
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:30
Życiówka w maratonie: 2:27:16

Nieprzeczytany post

Bacio pisze:
Gwynbleidd pisze:tacy którzy by Twój zestaw wzięli za osiem dych nie zdarzają się jednak za często.
Jeśli chodzi Ci o uszkodzony wskaźnik laserowy to nie dla niego powstał eBay, a tylko ten przedmiot był użyty do testów nowo powstałego systemu.
#WrocławskieIten
HM: 1:11:11
M: 2:27:16
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

grzechu_wroc pisze:
Bacio pisze:
Jeśli chodzi Ci o uszkodzony wskaźnik laserowy to nie dla niego powstał eBay, a tylko ten przedmiot był użyty do testów nowo powstałego systemu.
ja znam wersję o opakowaniach po PEZ :bum:
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

grzechu_wroc pisze:Jeśli chodzi Ci o uszkodzony wskaźnik laserowy to nie dla niego powstał eBay, a tylko ten przedmiot był użyty do testów nowo powstałego systemu.
Chodzi mi o to, że coś dla jednej osoby może być śmieciem, a dla drugiej bardzo poszukiwanym towarem.
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O kuźwa, to pojechałeś z tym eBayem. Gdybyś zapytał po co powstał ZUS to od razu bym skumał że oni chcą mojej kasy a ja dla nich jestem śmieciem. A analogii z eBayem przyznam że zupełnie nie załapałem :(
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z ciekawości, ktoś Cię zmuszał do zakupu, że tak gardłujesz? Z czego ten ból dupy?
Awatar użytkownika
embe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:52
Życiówka w maratonie: 3:23:30

Nieprzeczytany post

Gwynbleidd pisze:zapisuj się na biegi tylko przez internet, i nigdy wcześniej niż 14 dni przed imprezą. Po biegu odpinasz grzecznie numer, wraz z agrafkami wrzucasz z powrotem do pakietu startowego i oddajesz ten cały chłam organizatorowi wraz z papierem odstąpienia od umowy zawartej na odległość
Qwa :)
Myślałem, że ja jestem kombinator, ale widzę, że jeszcze mi daleko :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

O! Jak fajnie! Lubię, jak "moje" wątki żyją, ludzie dyskutują. I to w miarę kulturalnie.
Gwynbleidd pisze:MEL., (...) każde zawody możesz opieprzyć po zerowych kosztach. (...)
Nie ma za co.
Dziękuję bardzo, Gwyn, pomysłowe, ale nie skorzystam. Chcę płacić za biegi, w których uczestniczę. Lubię jednak najbardziej, jeśli sprawy koszulki rozwiązane są tak jak na tym biegu (patrz: Dodatek):
http://www.festiwalbiegowy.pl/3xsniezka ... racja2015/

~~

No dobra. Aukcja się skończyła, forsę mam, pakiet został wysłany do kogoś, kto nie uważał mojej oferty za śmieci.
Pytanie teraz mam na co przeznaczyć uzyskane fundusze - na głodne dzieci czy na wspieranie polskiego sportu?

1. Głodne dzieci to oczywiście moje dzieci (nastoletnie). Mogłabym je z tej okazji zaprosić na pizzę. Wiem, że to nie bardzo zdrowe, nawet jeśli pizza wegetariańska/wegańska. Ale plus taki, że jakieś rodzinne wyjście, inne jedzenie, atmosfera trochę inna od typowych domowych obiadków (z "trawy").

2. Wesprzeć projekt Warszawskiego Klubu Kolarskiego, w którym jeszcze niedawno jeździł mój syn. Dzieciakom strasznie zależy na tym, aby miały jak dojeżdżać na zawody, zgrupowania i obozy, a auto wciąż się psuje. Może lepiej przeznaczyć fundusze na: https://polakpotrafi.pl/projekt/kolarskie-cztery-kolka

Skoro tu zaglądacie, to pomóżcie mi podjąć decyzję.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ