Zapraszam do zakupu
Asisc Gel Noosa Tri 9
- piter30
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 45:10
"Jedyną słabością w nas jest nasza psychika"
-
purple
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dlatego (z aukcji allegro + wyciag z regulaminu sprzedajacego):mifal pisze:Dlaczego tak niska cena ?
Polecam rowniez lekture "o mnie" na allegro, zwlaszcza ostatnie zdanie: http://allegro.pl/my_page.php?uid=3726968Lokalizacja: Chiny
REGULAMIN:
PRZESYŁKA:
• Klient otrzyma niezbędne informacje drogą mailową na temat wysyłki. Z chwilą otrzymania numeru śledzenia przesyłki przekazywany jest on do klienta.
• Przesyłka zostanie dostarczona w przeciągu 14-35 dni roboczych. Zazwyczaj czas oczekiwania wynosi około trzech tygodni. Mogą nastąpić opóźnienia z powodu święta lub złej pogody.
• Uwaga: Obuwie przychodzi bez oryginalnego pudełka, szczelnie i dokładnie zapakowane tak aby uniknąć uszkodzeń mechanicznych. Także w celu uniknięcia opłat Celnych,
-
cromags
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem jak te, ale co do produktów z ali...ress czy jak to zwał, mój syn w zeszłym roku kupił sobie pięknie wyglądające na zdjęciu nike air maxy w okazyjnej chińskiej cenie. Okazały się być zrobione .. UWAGA... z papieru, pięknie pomalowanego, imitującego skórę. Przeżyły do pierwszego deszczu. Powodzenia w zakupach