[Sprzedam] Geonaute ONmove 100

zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
Sprzedam nowy oryginalnie zapakowany i z folią na wyświetlaczu zegarek Geonaute ONmove 100. Pełna specyfikacja na stronie decathlonu. Tam też jest cena (399zł). U mnie 100zł taniej. Sprzęt jest nietrafionym prezentem, wyciagnięty z pudełka tylko w celu sprawdzenia działania GPS (45 sekund na balkonie).
Kontakt: zadrozny91@gmail.com, tel: 603077427
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PKO
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dla użytkowników forum za 280zł !
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy poprawiono soft w tym modelu? Chodzi dokładnie o to czy zegarek zyskał możliwości wyświetlania tempa wyrażonego jako min/km bo z tego co mi wiadomo to to "cudo" potrafi wyświetlić tylko prędkość wyrażoną w km/h a co za tym idzie... dla biegacza jest to sprzęt całkowicie bezwartościowy.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tylko średnia prędkość - coś za coś, nie kupisz nowego zegarka za mniej niż 300zł z większą ilością funkcji, który w dodatku jest wodoszczelny (3ATM, a nie tylko IPX7). Swoją drogą, jaki to problem przeliczyć 10km/h=6:00min/km, 15km/h=4:30min/km 20km/h=3:00min/km itd...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poniżej 300 nie ale za ~350 zł kupisz Garmina FR10, który pomimo tego, że jest najprostszym zegarkiem z ich stajni jest całe lata świetlne przed tym wynalazkiem żenot'a (wym. Geonaute)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobrze, że kolega wspomniał, że nie ma pojęcia monitorowaniu treningu, bo częściowo to go nie kompromituje. Ale już z podstaw logicznego myślenia trochę tak.
Bo w czym rzecz, przeliczanie okrągłych 10, 20 czy 30 km/h można sobie policzyć. Ale gdyby kolega biegał, to by wiedział, że w bieganiu chodzi o urywanie sekund, minut i to w czasie rzeczywistym, zerkasz na zegarek i reagujesz, a tu patrzysz i masz przykładowo 17,5km/h za chwilę 17,4 i to też w zaokrągleniu.
I co biegniesz z kalkulatorem i sobie przeliczasz. Piramidalna bzdura, aż dziwne, że zegarek do biegania z takim felerem można wypuścić.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o zaokrąglenia to występują tak, w przypadku min/km, jak i km/h, więc dokładność jest za przeproszeniem o kant d rozbić. Niektórzy nie potrzebują kalkulatora żeby w głowie szybko przeliczyć tempo na prędkość i odwrotnie i jeśli mogą zaoszczędzić ~100zł to dlaczego nie? Dodatkowo, gro 'biegaczy', którzy są odbiorcami najtańszego sprzętu taki jak ten, może nie wyczuć różnicy pomiędzy tempem a śr prędkością i będą wnibowzięci jak im zegarek powie, że biegną te swoje wymarzone 11km/h. Nowy FR10 najtańszy na allegro to 380zł i nie każdy chce dopłacać 100zł za wyświetlanie tempa. Cena do negocjacji Panowie i Panie, zapraszam :)
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

270zł up up
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

najtańszy nowy zegarek z GPS, up!
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

250zł, w górę !
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Poniżej 300 nie ale za ~350 zł kupisz Garmina FR10
Nowego? Przejżałem na szybko popularne miejsca ale ceny kręcą się raczej wokół 450zł+. Co oczywiście w żaden sposób nie wpływa na raczej niską użyteczność biegową oferowanego tutaj modelu.
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po co te gadki? człowiek sprzedaje i tyle. Jak ktoś sprzedaje buty za 700zł to nikt nie marudzi, że użyteczność jest taka sama jak tych za 100zł. Wolny rynek jest , rozumiem że dla wielu ten zegarek się nie nadaje , ale może ktoś akurat taki będzie potrzebował?
zadrozny91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sprzedany, koniec hejtów 'znawcy' ;)
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

rudnickir pisze:Wolny rynek jest
Pewnie, że wolny rynek i nawet działający, bo w końcu urządzenie znalazło nowego właściciela, ale jest też i wolność słowa, szczególnie na forum dyskusyjnym. Cieszmy się zatem wolnością w każdym jej aspekcie :)
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a o czym tu dyskutować przy sprzedaży zegarka? autor nie zamieścił posta pod tytułem " czy uda mi się sprzedać ten model". Nie ma co spamować skoro jednak komuś się przydał.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ