wkładki do butów
- Acid
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miało byc w dziale zdrowie ale bedzie w dziale sprzęt. Moja okostna rozkreciła się chyba na dobre, w piszczelach kłuje aż miło, zrobiłem sobie przerwę. Chcialbym poprawić amortyzacje w butach i zastanawiam się nad wkładkami do butow, co wy na to? upatrzyłem sobie wkładki Ironman z Olimpiusa, są jeszcze inne Oppo ale sa małe numery a ja mam w bucie wkladke 30,5 cm
Greg
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moim zdaniem wkładki to (pomijając różnych platfusów itp) to przede wszystkim komfort dla stóp. Zabezpieczenie ich przed problemami z jakimiś przyczepami rozcięgien itd.
Istotna jest ich wymiana zanim się zaczną rozpadać. Po wymianie czuje się , że jest znacznie miękkcej. Ale wydaje mi się, że na okostną to cudu nie sprawią.
Możesz próbować.
Problem jak będziesz kupował przez net a nie w realu- nie da się wymacać która jest bardzeij miękka. Może ktoś porównywał obydwie.
Istotna jest ich wymiana zanim się zaczną rozpadać. Po wymianie czuje się , że jest znacznie miękkcej. Ale wydaje mi się, że na okostną to cudu nie sprawią.
Możesz próbować.
Problem jak będziesz kupował przez net a nie w realu- nie da się wymacać która jest bardzeij miękka. Może ktoś porównywał obydwie.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.