Wadliwy Polar rcx5 gps czy błąd strony polarpersonaltrainer?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Jestem posiadaczem Polara Rcx5 gps (Tour de Frane) i od niedawna mam problem z wyswietlaniem przewyższeń na stronie polarpersonatrainer.com. Od jakiegoś czasu po wgraniu treningu, nie wyświetla mi przewyższeń na w/w stronce. Zgrany plik gpx po wrzuceniu na stronę endomondo pokazuje tylko tempo, bez wykresu wzniesień terenu; mimo iż wcześniej było widoczne. Najdziwniejsze jest to,iż czasami po wejsciu w szczegóły treningu na stronie polarpersonaltrainer.com i otworzeniu zakładki alitude przewyższenia są widoczne, by za chwilę znów zniknąć. Dodatkowo gdy przewyższenia są chwilowo widoczne, można zgrać plik gps z nadpisanym wykresem przewyższeń. Jestem laikem i nie wiem czy powinienem wysłać do serwisu zegarek z gpsem czy co wydaje mi się bardzej prawdopodobne to problem ze stroną? A może to mapy google szwankują? Czy ktoś z posiadaczy Polara spotkał się z takim problemem? Jakieś pomysły gdzie szukać przyczyny?....wszelka pomoc, porada mile widziana 

- SportKonsulting
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Tak, chwilowo jest problem z serwisem polarpersonaltrainer.com, jeśli chodzi o wyświetlanie wykresu wysokości.
Problem powinien być rozwiązany w ciągu 3-4 dni.
Problem powinien być rozwiązany w ciągu 3-4 dni.