Żywotność zegarków GPS

Awatar użytkownika
Matxs
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47min 42 s
Życiówka w maratonie: 5h21min

Nieprzeczytany post

Nie szkodzi, pod warunkiem, że robisz tak, gdy bateria ma przedział naładowania 30-80 procent. Ogólnie to staraj się, by bateria nie spadała wcale poniżej 30 procent a posłuży.
Mój blog
Komentarze do w/w

Życiówki netto:
10 km 0h 47 min 52 sec (06 IV 2015 Nowa Sól), 47min, 32sec (12 VI 2016Wrocław-nieof)
21,097 km 1h 44 min 41 sec (10 XI 2013 Kościan oraz 20 VI 2015 Wrocław)
42, 195 km 4h 21 min 34 sec (15 IX 2013 Wrocław)
PKO
Awatar użytkownika
norkun
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Matxs pisze:Nie szkodzi, pod warunkiem, że robisz tak, gdy bateria ma przedział naładowania 30-80 procent. Ogólnie to staraj się, by bateria nie spadała wcale poniżej 30 procent a posłuży.
Dzięki. 30% to w 210 ostatnia kreska baterii czy informacja o rozładowanej baterii? Jeszcze jedno. Używam zegarka tylko do treningów. Czy wyłączać go zupełnie między treningami, czy niech sobie działa cały czas?
Awatar użytkownika
Klaus
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Do Adama - jeśli chodzi o iPhone to tutaj ma dość duże doświadczenie. Napisz jaki to jest i jakie oprogramowanie a na pewno się go przyśpieszy i będzie działał jak nowy.
Pierwszy mój Iphone 2G obecnie prawie 7 lat soft 2xx ma go mój znajomy i cały czas używa - bateria już trzyma jedynie 4 godziny. Ale jako token do gier podobno najlepszy jest.
Mój prywatny poprzedni miał 5 lat i 4 miesiące 3G (soft 3.0.3) i chodził jak przecinak - teraz leży w szufladzie i pewnie szlak go trafi zaraz, spuchnie i popęka jak każde urządzenie z taką baterią.
Obecny 5S - tutaj za nowe aby coś pisać.
Co do wersji 4 (posiadam firmowo) proponuję wrócić do oprogramowania 6.1.5 działa szybko, stabilnie i energooszczędnie.
4S - j.w
5 - posiada kadra zarządzająca w firmie i po 6.1.5 jak i pod 7 działają szybko.

Co do zegarków posiadam jedynie FR 610 - i jest to raczej zabawka na całe szczęście rękojmia to 2 lata i mam już 3 sztukę. ten zegarek to porażka - nowy działał 6 godziny przy GPSie teraz po roku maratonu się z nim nie przebiegnę po 4 h pada. Poprzednie wersję miały problem z przeładowaniem baterii jak zostawiłem pod ładowarką - zegarek był ciepły a nawet raz gorący.
संस्कृतम्
"Prawdziwy mężczyzna od wódki może umrzeć - zgłupieć nie śmie"
Człowiek nie przestaje biegać, dlatego że się starzeje. Człowiek się starzeje, dlatego że przestaje biegać.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ