Mam pytanie odnośnie serwisu czy aplikacji www.sports-tracker.com. Mam tam zarejestrowane konto. Jakie warunki należy spełnić (może jakaś wersja Pro / Premium jak np. w Endomondo), aby widoczny był puls na wykresie? Z tego, co zauważyłem należy kupić ichniejszy monitor pracy serca i następnie go zarejestrować.
Niestety taką opcją nie jest zainteresowany.
Ale może jestem w błędzie?
www.sports-tracker.com - puls
- zbiniek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:59
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
biegasz z telefonem czy zegarkiem?
Ja kiedyś tam zrzucałem z ciekawości trening z mojego 310XT i wykres pulsu był.
Jeśli biegasz z telefonem to może faktycznie ich appka paruje się tylko z ich paskiem?
Ja kiedyś tam zrzucałem z ciekawości trening z mojego 310XT i wykres pulsu był.
Jeśli biegasz z telefonem to może faktycznie ich appka paruje się tylko z ich paskiem?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- zbiniek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:59
- Kontakt:
Akurat biegam i z zegarkiem, i z telefonemPiechu pisze:biegasz z telefonem czy zegarkiem?

Kupiłem pulsometr Sigmę RC 14.11 zanim zacząłem rejestrować biegi telefonem. Teraz pulsometr służy mi głównie to rejestracji pulsu, natomiast telefon do dystansu i tempa. Na początku używałem Endomondo, ale po zmianie telefonu na Samsunga Galaxy S III mini pojawiały się zbyt duże przekłamania (rzędu 100% !!!). Przerzuciłem się więc na Sports trucker.
Ostatnio sobie wymyśliłem, że spróbuję "sparować" dane zarejestrowane telefonem z danymi z pulsometru. Troszku roboty mnie czeka, gdyż ilość punktów pomiarowych na tej samej trasie jest inna od tych w pulsometrze - ale wydaje mi się, że jest to do zrobienia (przynajmniej w Excelu).
I teraz pytanie czy gra jest warta świeczki? Bo jeśli się okaże, że w Sports tracker nie obejrzę pulsu, to...
Czy ktoś mógłby mi udostępnić przykładowy plik treningowy z zarejestrowanym pulsem? Będę wdzięczny