Bielizna termo zima / wiosna / lato ?

Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam , was wszystkich jak w tytule potrzebują tanią dobrą bieliznę termo zima przede wszystkim ale i także lato by nie wydawać drugi raz pieniędzy. Macie większe doświadczenie także proszę o ew. linki do ciuchów z ceną myślałem o sklepie Decathlon myślę ,że dobry wybór ale co i jak to nie wiem bo się nie znam a biegam dopiero miesiąc także to początki a zwykłe dresy bluzy odpadają spoko ale nie na dłuższą metę. Pozdrawiam , Szybki90 i czekam na wasze sugestie odnośnie ubrania.
NEVER GIVE UP
PKO
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

e tam na lato z bielizny to potrzebujesz najwyzej majtki i raczej nie termo, bo sie zagotujesz
Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec

Nieprzeczytany post

Polecam wybrac sie do sportowego i zakupic nie bieliznę ale krótki rekawek, bluze z długim , kurtkę oraz spodnie długie i krótkie typowo dla biegaczy..czasem pojawiaja sie tanie w Lidl..polecam..u mnie sie sprawdziły...ja mam jeszcze kamizelki...jedna na lato zeby cos włozyc do kjieszeni a druga wind stopper... no i na upał nerka z bidonem...wystarczy
wsród moich znajomych nikt nie kupuje bielizny do biegania ;-)
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
Awatar użytkownika
CitySport_com_pl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Możesz przymierzyć w sklepie stacjonarnym,natomiast zamówić już w internetowym,gdzie będzie po prostu zdecydowanie taniej,tym bardziej teraz kiedy mamy szereg promocji i wyprzedaży. Poza tym zwróć uwagę na firmę Brubeck,ich odziez termoaktywna jest solidnej jakości.
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ