Tom tom MultiSport

Awatar użytkownika
biegamrekreacyjnie
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54:21
Życiówka w maratonie: 4:11:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oglądałem testy tego zegarka z pażdziernika. Mało zachecajace. W komentarzach już było trochę bardziej optymistycznie.
Mam pytanie. Czy od października coś się poprawiło w oprogramowaniu?

Jakie macie z nim doświadczenia?
Planuję zakup w lutym i mimo, że mi się podoba to nadal mam obiekcje.
PKO
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Od października wyszło wiele aktualizacji. Mnóstwo błędów zostało naprawionych.
Tak naprawdę pytanie do Ciebie jakim budżetem dysponujesz i jakie są Twoje wymagania do zegarka - czy jesteś zawodnikiem zaawansowanym, które ma duże wymagania do monitorowania i analizy przeróżnych parametrów treningowych, czy wystarczą Tobie podstawowe dane. Jeśli chcesz kupić konkretne zegarek multisport do TRI to w tym segmencie cenowym jest to dobre rozwiązanie.
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
Awatar użytkownika
biegamrekreacyjnie
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54:21
Życiówka w maratonie: 4:11:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki za podpowiedź. Przeczytałem właśnie recenzję TomToma na Twoim blogu. Dużo wartościowych informacji. Fajnie.
Nie potrzebuję maksymalnie wypasionego sprzętu. Tak jak pisałeś u siebie-jest prosty w obsłudze i czytelny. Czegoś takiego właśnie szukam, a wersja "rowerowa" zawsze jest fajnym dodatkiem.
Jeszcze chciałem przy okazji spytać czy masz orientację czy cena 1000 zł z HRM (jak w sklepie TomTom) jest sztywna czy można gdzieś znależć już taniej?
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapytaj i pogadaj z 4run.pl Oni są jednym z dystrybutorów TomToma i może coś uda się Tobie utargować. Spróbować zawsze warto. Poszukaj też na Allegro.
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
trucho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:37
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a jak konfigurowalność interwałów w tym zegarku?
Jest tak rozbudowana jak w garminie?
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Po aktualizacji została dodana możliwość definiowania interwałów, ale w bardzo prostej formie.

Absolutnie nie jest to tak rozbudowane jak w garminie. Nie stworzysz zaawansowanego treningu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ